Zanimljivosti

DJECA SU SIGURNA, NE BRINI

FOTO ‘Kako je beba?’ – ovaj otac ‘smirio’ majku na genijalan način U avanaturi s ocem...

FOTO 'Kako je beba?' - ovaj otac 'smirio' majku na genijalan način

Foto: onadventurewithdad, Instagram

 

Nakon što im se rodila kći, kad god bi se Kenny sam brinuo o njoj, supruga bi ga zvala pitajući ‘je li sve u redu’, ‘kako je beba’… Nakon nekoliko ovih upita, Kennyju je dosadilo odgovarati pa je pronašo način kako ‘smiriti’ zabrinutu majku.

Uz pomoć fotoaparata i Photoshopa, Kenny je počeo slati fotografije… Malena Alix dira utičnicu za struju, malena s bušilicom, na kiši – bez ikakve zaštite, u kuhinji za štednjakom…

Nakon malene Alix, obitelj je postala bogatija za još jednog člana, seku Aster. Spremno se priključila zabavi pa je s nepunih godinu dana počela, na primjer, peći roštilj. Sigurni smo da mama više ne pita (bar ne toliko često) kako su bebe… A zabava oca i kćeri i dobra zafrkancija nastavila se i dalje i zabavlja mnoge pratitelje ovog kreativnog oca…

U biblioteci Figulus možeš pronaći odličnu knjigu o odgoju djevojčica: „Kako pravi muškarci odgajaju svoje kćeri“ autora Alana Migliorata.

 

Knjigu možete nabaviti ovdje.

U ovoj ćete knjizi otkriti stvari koje nisu nužno u skladu s onim što današnje društvo smatra, kako se to voli reći, „normalnim“. Međutim, rastemo u svojoj muževnosti i svom očinstvu tek kada razbijemo granice koje nam nelagoda postavlja kada nešto treba činiti drugačije. Budite otvorena uma i dopustite mudrosti da proširi vaše vidike.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh