Hrvatska

PROGLEDAJ SRCEM - NEKA VATRA SIĐE

FOTO I VIDEO Na tisuće okupljenih slavilo je, molilo i zahvaljivalo Bogu Donosimo fotografije i videozapise s Velikog molitvenog dana. Hvala ti, Isuse!

Naslovna fotografije i fotografije u tekstu: Laudato TV

U subotu, 27. svibnja, u organizaciji Laudato TV-a u dvorani Arena u Zagrebu održan je Veliki molitveni dan ‘Progledaj srcem – Neka vatra siđe’. Program je u rasprodanoj Areni započeo u 14 sati zajedničkom molitvom koju su predvodili fra Stjepan Brčina, vlč. Dražen Radigović, don Mijo Grozdanić i fra Ivan Matić.

Glazbeno su ih, redom, animirali: Matej Galić, Amorose, Božja slava bend i Emanuel.

Crkvo, sretan ti rođendan!

Sedamnaest tisuća posjetitelja sudjelovalo je na ovome gotovo devetosatnom susretu. Bilo je ovo i duhovsko bdijenje, čestitka Rođendanu Crkve uoči svetkovine Duhova, uz poruku: „Blago onome tko prima Duha Svetoga, jer će se po njemu nastaniti Otac i Sin“.

Sudionici su pristigli iz svih dijelova Hrvatske i BiH, Austrije, Njemačke, Švicarske, Mađarske:

„Isus nas je obogatio svojom silom i svojom snagom. Više nismo siromašni! Imamo snagu kojom se možemo suprotstaviti svakom zlu, imamo istinu kojom možemo pobjeđivati laž, da se s nama ne igra nijedan zao duh“, poručeno je na susretu na kojem se molilo da se u nama raspline Duh kojega dobivamo po sakramentima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli EWTN Polska (@ewtnpl)

Nadasve je dirljiv bio prizor dugih redova u kojima su ljudi čekali na sakrament ispovijedi. Na raspolaganju je cijelo vrijeme susreta bilo 24 svećenika.

Jim u hrvatskom dresu

U drugom dijelu programa svjedočio je Jim Caviezel, glumac koji je utjelovio ulogu Isusa u Gibsonovoj Pasiji. Na pozornici se pojavio u dresu Hrvatske nogometne reprezentacije. Nakon njegova svjedočanstva, koje u cijelosti možete pročitati ovdje, uslijedilo je klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom te završno slavljenje. Program je završio u 22:30.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katolički Memovi Ⓡ (@katolicki_memovi)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TOMA Beauty (@toma_beautyzg)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bitno.net (@bitnonet)

Pogledajte i izvještaj s koncerta koji je objavila Laudato TV te izjave posjetitelja:

Najčitanije

Na vrh