Aktualnosti

„ŠTO OKO NE VIDJE I UHO NE ČU…“

FOTO Evangelizacija na Ultri: Pogledajte kako mladi vjernici šire Radosnu vijest na jednom od najvećih festivala elektroničke glazbe

FOTO Evangelizacija na Ultri: Pogledajte kako mladi vjernici šire Radosnu vijest na jednom od najvećih festivala elektroničke glazbe

Evangelizacija na Ultri/ foto: Katolički tjednik

 

Katolički volonteri i ove godine, četvrti put zaredom, na najvećem festivalu elektroničke glazbe pomažu sudionicima i naviještaju im Isusovu Radosnu vijest. U tome im pomažu i bočice s vodom, piše HKM.

Naime, organizatori pola litre vode naplaćuju čak 35 kuna, a volonteri je nude besplatno. Ako netko poželi s njima porazgovarati ili se pomoliti, tu su za njih.

Na štandove su postavili natpis na engleskom jeziku „Što oko ne vidje i uho ne ču” (…i u srce čovječje ne uđe, to pripravi Bog onima koji ga ljube) iz Prve poslanice Korinćanima (2,9) , koji privlači pozornost brojnih „partijanera“ okupljenih na ovogodišnjem Ultra festivalu.

Bočice vode s natpisom „Slavan si u mojim očima” odlična su prilika da se utaži i tjelesna a, po svjedočenju volontera, i duhovna žeđ sudionika.

Galeriju fotografija s festivala možete pogledati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh