Hrvatska

GORE SRCA

FOTO Četiri tisuće ljudi jednim srcem slavilo Gospodina iz sveg glasa Četvrta 'Večer slavljenja' Božje pobjede koja se održala u maloj dvorani Doma sportova, bila je prožeta molitvom, u kojem je tisuće tražilo susret sa živim Bogom

Foto: Božja pobjeda

 

Proteklog je vikenda, u subotu, u prepunoj maloj dvorani Doma sportova, molitvena zajednica Božja pobjeda, nakon tri godine pauze, održala četvrtu „Večer slavljenja”. Oko 4000 ljudi, iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke i Bosne i Hercegovine, jednim je srcem u zajedništvu slavilo Gospodina iz sveg glasa.

Večer je osim slavljenja Gospodina pjesmom, bila prožeta i snažnim molitvenim trenucima. Na samom početku večeri bila je molitva predanja, zatim molitva za krštenje u Duhu Svetom, a posebno snažna bila je molitva za ozdravljenje, preko koje je Otac, vjerujemo mnoge dotaknuo i ozdravio.

Tijekom večeri bilo je opipljivo za osjetiti milost i snagu Duha Svetoga koja se razlila u srcima svih onih koji su došli.
Večer je zaključio don Damir Stojić, duhovnik zajednice Božja Pobjeda. Nakon što se zahvalio svima, zazvao je blagoslov na sve okupljene, a nakon završnog blagoslova uslijedile su još četiri pjesme.

Gospodin je bio prisutan, činio je čudesa i nanovo pokazao da je On živi Bog. Slava Mu i hvala!

U nastavku pogledajte fotogaleriju:

Najčitanije

Na vrh