Foto i video

FILM „ZAŠTO MEĐUGORJE?” „Čula sam za ukazanja Blažene Djevice Marije i osjetila sam želju poći onamo…” Brojni hodočasnici odlaze u Međugorje i penju se na Brdo ukazanja i Križevac kako bi na taj način pokazali i sebi i Bogu da se žele izdići iznad ovoga svijeta i krenuti prema vječnosti. Ovaj film odgovara na pitanje koje si mnogi postavljaju.

FILM „ZAŠTO MEĐUGORJE?”

Foto: Shutterstock

 

Zašto Međugorje kratki je film u kojem se autor prisjeća dojmova koje je ponio sa sobom nakon svoga prvog posjeta tome mjestu mira, molitve i pomirenja, 1987. godine. Film, iz perspektive hodočasnika, izvanredno prikazuje duh Međugorja te gledatelju postaje jasno zašto Međugorje privlači milijune ljudi svake godine. Autor filma je Josip Lončar, službeni promotor Međunarodne katoličke karizmatske službe obnove, sa sjedištem u Vatikanu (ICCRS)

Film možete pogledati u nastavku.

„Čula sam za ukazanja Blažene Djevice Marije i osjetila sam želju poći onamo. To nije bila želja da se uvjerim u njezina ukazanja ili da doživim neko izvanredno iskustvo, da ozdravim od neke bolesti, da budem iscijeljena. Trebala sam mir u duši. Od roditelja sam naslijedila katoličku vjeru i dobila solidan kršćanski nauk, no na brojna pitanja još uvijek nisam imala odgovora…“

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh