Aktualnosti

KINO URANIA

Film „Najveći dar“ pogledajte i u Osijeku!

Film „Najveći dar“ pogledajte i u Osijeku!

Foto: Infinito +1; Shutterstock


 

Film „Najveći dar“ u prvom tjednu prikazivanja u Zagrebu postao je najgledanijim filmom u svojem žanru. U samo sedam dana pogledalo ga je više od 1600 gledatelja!

Premijera u Osijeku

Premijera je 5. prosinca održana i u Splitu, a 17. prosinca prikazan je prvi puta i na otoku Hvaru.

Ovaj film, koji govori o snazi opraštanja i pomirenja u našim životima, snimljen je 2018. godine, a do sada je prikazan već u 23 zemlje svijeta!

Nakon Hvara, film će prvi puta biti prikazan i u Osijeku, u kinu Urania.

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected], ili pozivom na broj: 031/ 205-501 (od 8 do 16 sati) ili 031/ 205-507 (od 17 do 23 sata).

Želite li da se film prikaže i u Vašem gradu? Prikazivanje možete zatražiti ovdje.

Četvrti dugometražni film producentske kuće Infinito +1

„Najveći dar“ španjolskog redatelja Juana Manuela Cotela četvrti je dugometražni film producentske kuće Infinito +1, istoga redatelja, kojeg su prijašnji filmovi Posljednji vrh, Marijina zemlja te Stope ganuli srca milijuna ljudi iz 35 zemalja.

Intervju koji je gosp. Cotelo dao za naš portal Book.hr možete pročitati ovdje: „Kad sam napokon učinio ono na što me je Bog dugo poticao, pronašao sam mir. Znao sam: ‘To je to. To je ono što tražim od svoje šesnaeste godine’ˮ

Više o filmu možete saznati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh