Aktualnosti

BIBLIOTEKA FIGULUS

Figulus i ove godine na Interliberu: očekuju vas brojni noviteti i prigodni popusti I ove se godine vidimo na Interliberu, u 6. paviljonu. Za vas smo pripremili velik broj noviteta i prigodni popust od 20 do čak 50 % na sve knjige. Vidimo se na Zg Velesajmu!

Figulus i ove godine na Interliberu: očekuju vas brojni noviteti i prigodni popusti

Od 13. do 18. studenoga na Zagrebačkom će se Velesajmu održati 41. Interliber, međunarodni sajam knjiga i učila. Izdavačka kuća Figulus i ove godine sudjeluje na sajmu s mnoštvom noviteta i pogodnosti. Ponovno se nalazimo u 6. paviljonu, no sada na pristupačnijem mjestu, na štandu br. 3, u redu f – u blizini glavnoga ulaza u paviljon, blizu „Znanjaˮ, „Školske knjigeˮ a odmah do „Hrvatskog državnog arhivaˮ.

Popust na sve knjige!

Figulus na Interliberu izlaže od 2016. godine te je i ove godine za sve knjigoljupce pripremio prigodni sajamski popust od 20 do 50 % na sva svoja izdanja.

U bogatoj Figulusovoj ponudi svatko može pronaći nešto za sebe. Ponuda uključuje knjige poznatog poljskog propovjednika pavlina Augustyna Pelanowskog, zatim naslove Josipa Lončara, bestselere „U Tvojoj prisutnosti“, „Ljubav i poštovanje“, „Najsretniji ljudi na svijetu“, „Nemam dovoljno vjere da bih bio ateist“

Noviteti

Od noviteta izdvajamo knjigu „Od Duha do uha – napravi korak prema radosti svoje duše“ patera Pelanowskog. Knjiga je to koja se čita u dahu, bogata je svjedočanstvima iz paterova života, te iz života onih koje je susretao u svojoj službi. Oni koji su je već pročitali, svrstavaju je u „rang“ s uspješnicom istoga autora pod naslovom „Zašto Bog dopušta patnju“.

Tu je zatim svjetski bestseler „U Tvojoj prisutnosti“ u novom ruhu. Ovo je izdanje broširano, ukrašeno zlatnom folijom, u novom formatu te je kao takvo idealan dar dragim osobama za razne prigode.

„Jao, jao, Babilon je pao (a ti ne moraš, ako nećeš!)ˮ najnoviji je uradak p. Marka Glogovića, u kojem dotiče teme i pitanja koja zanimaju i (ne)vjernike i njega. Pater o knjizi kaže: »„Babilon” je moj najbolji i najosobniji i najkontroverzniji uradak dosad! Ovom knjigom dajem slavu Isusu Kristu koji me spasio od pakla i koji me neizrecivo ljubi.«

Od noviteta ističemo također knjigu Josipa Lončara pod naslovom „Želim da živiš – možda bi ti Isus govorio upravo ovako” – svojevrsni molitvenik u kojem, za razliku od većine drugih molitvenika, ne govorimo mi Bogu, nego Bog progovara nama. Namijenjen je ljudima koji se nalaze pred opasnošću neposredne smrti zbog teške bolesti ili starosti, no može biti jednako korisna i drugima koji žele produbiti svoj odnos s Bogom.

 

Osim ovih noviteta Figulus će na svom štandu br. 3 (u redu f) u 6. paviljonu izložiti još mnoštvo svojih prijašnjih izdanja te čak devet novih naslova koji su izdani tijekom protekle godine. Osim već spomenutih naslova – „Od Duha do uha“; „Želim da živiš”; „Jao, jao, Babilon je paoˮ te „U Tvojoj prisutnosti“ u novom ruhu – tu su sljedeći naslovi:

„Čuti Boga u snovima – razumijevanje jezika kojim nam Bog govori noću“. Bog nas često u snovima opominje, uzdiže, tješi i poučava. To je sasvim dovoljan razlog da snove shvatimo ozbiljno i da se potrudimo razlikovati njihov izvor i njihovo značenje. Ova nam knjiga u tome itekako može pomoći; „Ono najvažnije“ – pater Pelanowski u ovoj svojoj knjizi ukazuje da u trenucima kad trošimo puno energije na stvari koje su nama bitne – Bog nas poziva da vidimo ono što je najvažnije; „Josipov dom“ – isti autor u ovoj knjizi ukazuje na spasonosni primjer za nas današnje ljude – na lik skromnog graditelja koji je živio prije dvije tisuće godina; „Umalo ugašena milost“ – djelo je poznatoga katoličkog teologa Francisa MacNutta u kojem se bavi zagonetkom: kako je moguće da je ozdravljanje i oslobođenje, koje čini najvažnije kršćansko poslanje, osim naviještanja, gotovo nestalo?; „Može li se homoseksualnost izliječiti“? – autor na temelju brojnih iskustava kaže da je to moguće! „Ljubav i poštovanje u obitelji“ – u ovoj knjizi autor uspješnice New York Timesa Ljubav i poštovanje“, iznosi tajnu zdrava i sretna obiteljskog života.

Na sajmu nas možete posjetiti svaki dan: 13., 14. i 15. studenoga od 12 do 20 sati, 16. i 17. studenoga od 10 do 21 sat te 18. studenog od 10 do 20 sati.

Ne propustite ovu priliku – posjetite omiljeni sajam za knjigoljupce svih generacija, iskoristite naš prigodni sajamski popust i obogatite svoje police i dušu!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh