Aktualnosti

DUHOVNI SPEKTAKL

Evo kako su vodeći hrvatski mediji pisali o koncertu ‘Progledaj srcem’ O duhovnom spektaklu godine nisu pisali samo vjerski mediji; vijest o tome da je u zagrebačkoj Areni 18 000 ljudi pjesmom slavilo Boga, prenijeli su i vodeći hrvatski mediji

Evo kako su vodeći hrvatski mediji pisali o koncertu 'Progledaj srcem'

Foto: Laudato TV

 

Portal Jutarnji.hr objavio je reportažu o „najvećem duhovnom koncertu“, kako su ga nazvali, a članak su naslovili: „Katolički rock i rap, raspjevane časne i molitva: ‘Otac, Sin i Duh Sveti, Arena letiii…’“.

Reporterka spomenutog portala citirala je dosjetke voditelja, razgovarala sa sudionicima koncerta koji su s njom podijelili svoje dojmove, ali i izvođačima… Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Jutarnji.hr o koncertu

Članak na portalu Jutarnji.hr

 

Portal 24 sata pisao je o „tulumu“ u zagrebačkoj Areni, a cijeli članak možete pročitati ovdje.

24 sata o Progledaj srcem

Članak na portalu 24 sata

 

O „duhovnom mega spektaklu“, kako su nazvali Progledaj srcem, pisao je i portal Večernji.hr.

U članku su naveli da „ni zagrebačka Arena nije prevelika za okupiti tisuće zaljubljenika u molitvu, slavljenje i zahvaljivanje njihovom jedinom glazbenom i životnom Idolu“. Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Večernji.hr o duhovnom spektaklu

Članak na portalu Večernji.hr

 

U članku naslova „Zagrebačka Arena sinoć je bila krcata: Molili za domovinu i pjevali o Isusu“ i portal Index.hr osvrnuo se je na veličanstveni koncert, uz napomenu da je Instagram prepun fotografija i snimki s koncerta. Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Index.hr o Progledaj srcem

Članak na portalu Index.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
1 Comment

1 Comment

  1. Mira

    15. svibnja 2019. at 6:48

    Tako bi tribali čedto organizirati.Predivno.Moja obitelj sluša i pjeva sve te duhovne pjesme.Hvala Isusu..

U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh