Svjedočanstva

DUH GOSPODINOV JE NA NAMA

Evangelizator svjedoči: Kako je molitvom spašen život jednog ministra „Upitao me: 'Ima li nade za mene?'“

Poznati evangelizator svjedoči: Kako je spašen život ministra Šri Lanke

Foto: Shutterstock

 

Jednoga sam jutra dok sam doručkovao s Belen dobio viziju – uznemirujuću viziju. Što sam vidio: eksploziju automobila ministra u našoj vladi.

Vizija je bila snažna i dovoljno jasna te sam bio primoran kontaktirati s njegovim uredom kako bih saznao mogu li to podijeliti s njime. Opisao sam viziju ministrovu pomoćniku i upitao: „Mislite li da bi ministar bio voljan razgovarati sa mnom?“

„Da, poslat ćemo automobil po vas.“

Budući da mi nisu bili otkriveni svi detalji vizije, odgovorio sam: „Hvala vam, ali nije potrebno. Sam ću se dovesti.“

Uglednik me ljubazno pozdravio želeći čuti moju priču.

„Nakon što sam detaljno opisao eksploziju automobila, rekao sam…“

Nakon što sam detaljno opisao eksploziju automobila, rekao sam da će se to dogoditi za tri dana.

Upitao me: „Ima li nade za mene?“

„Da, bit ćete zaštićeni ako svoje srce predate Isusu.“

Nije ga trebalo dalje uvjeravati i molio je sa mnom.

U sljedeća tri dana otkriveno je da je jedan pomoćnik ovoga vladinoga dužnosnika pokušao podmetnuti bombu u automobil dok je ministar bio u njemu. Ne treba ni reći da je ministar bio zahvalan.

Donosite mir tamo gdje vas Bog posadi znajući da ste dio veće zajednice posvećene ostvarivanju stanja „na zemlji kao što je na nebu“.

Molitva

Dragi Gospodine, rekao si u Iv 14,27: „Mir vam ostavljam, mir svoj vam dajem: dajem vam, ali ne kao što svijet daje. Neka se ne uznemiruje srce vaše i neka se ne plaši.“ Tvoj mir ispunjava zemlju i ispunjava srca koja žive za tebe i proslavljaju tvoje ime. Tvoj šalom je zdravlje, bogatstvo, plodnost, smirenost i sve cjelovito i dobro. Molim te da uvedeš svoj narod u milost svoga mira. U molitvi oslobađam Božji šalom na vas, u Isusovo ime.

duh gospodinov korice 3dIz knjige „Duh Gospodinov je na nama“ autorâ dr. Leslieja Keegela i Roberta Hunta. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Izdavač: Biblioteka Vinograd

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh