Svijet

ČUDO UMNAŽANJA NA SVETOJ MISI?

EUHARISTIJSKO ČUDO Ponestalo hostija, a potom, tvrdi svećenik, čudom se umnožile Otac Joseph Crowley je pri kraju Svete mise u nedjelju 5. ožujka vjernicima objavio kako je izvanredni djelitelj pričesti svjedočio nečemu neobjašnjivom dok je dijelio pričest

Foto: Unsplash

 

Lokalna televizijska postaja iz Connecticuta izvijestila je da Hartfordska nadbiskupija istražuje moguće euharistijsko čudo tijekom misnog slavlja u katoličkoj crkvi sv. Tome u Thomastonu, javlja CNA.

Otac Joseph Crowley je pri kraju Svete mise u nedjelju 5. ožujka vjernicima objavio kako je izvanredni djelitelj pričesti svjedočio nečemu neobjašnjivom dok je dijelio pričest.

„Jednom od naših djelitelja pričesti, ponestajalo je hostija u ciboriju. Kad je spustio pogled, odjednom je primijetio da su se pojavile nove hostije. Bog je umnožio sebe samoga u ciboriju“, rekao je vjernicima o. Joseph. „Prekrasno je kada Bog to čini, i prekrasno je kad shvatimo što je učinio, a upravo se to danas dogodilo“, kazao je.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh