Svjedočanstva

SVAKODNEVNI ANĐELI

Eksplozija na nebesima Bog me naučio kakvu snagu ima misao koja može narasti i postati djelotvorna, vidljiva stvarnost...

Foto: Shutterstock


 

 … Dok sam se okretao, dobio sam otvorenu viziju velike starije zgrade od opeke koja se nalazila desetak metara ispred mene. Opeke su bile istrošeno narančaste boje, a žbuka između njih blijeda. Iznenada se ispred mene pojavio anđeo i uručio mi detonator za bombu. Bila je to četvrtasta kutija s polugom na vrhu koja se izvuče i potom pritisne. Ništa mi nije rekao, ali sam znao da je trebam upotrijebiti.

Bez upozorenja, u duhovnome se području dogodila eksplozija koju je teško opisati…

Imajte na umu da sam stajao na javnome mjestu i u duhovnome području gledao u veliku zgradu od opeke, s anđelom koji mi daje detonator i očekuje da ga upotrijebim. Pismo kaže da u prirodnome području možemo fizičkim pokretom osloboditi proročke, duhovne događaje (vidi 1 Sam 15,27-28; Dj 21,10-11). Na svojim sam putovanjima naučio kako biti neupadljiv. Potrebna je stvarna vještina da bismo izvršili ono što nam Bog kaže na način koji ne privlači pozornost.

Nehajno sam pogledao oko sebe, provjeravajući gleda li me tko, i fizički sam izvukao polugu iz kutije i zatim je pritisnuo. Bez upozorenja, u duhovnome se području dogodila eksplozija koju je teško opisati. Uopće nisam bio pripremljen za ono što sam vidio. Zgrada od opeke eksplodirala je, i njezine krhotine padale su posvuda oko mene u duhovnome području.

Među rasutom opekom i žbukom, ugledao sam anđele…

U duhovnome se području podigla takva prašina da nisam mogao vidjeti sve što se događa u eksploziji. Tada se prašina počela slijegati i mogao sam vidjeti mjesto gdje se prije nalazila zgrada. Među rasutom opekom i žbukom, ugledao sam anđele. Neki su skupljali opeku, a dva su anđela zajedno podizala veliki komad zgrade kako bi ga odnijeli.

Gledao sam kako anđeli brzo i temeljito čiste krhotine. Tada su stigli anđeli s metlama i lopaticama za smeće koji su pomeli sav građevinski otpad. Nestala je svaka naznaka da je tu nekada stajala zgrada. Nije joj bilo traga.

Utvrda je utvrđeno mjesto u duhovnome području gdje su zle misli izrasle u uhodani sustav vjerovanja. Kada smo pozvani uništiti utvrdu, pozvani smo raskinuti demonske uzorke razmišljanja koji postoje na nebesima

Anđeli su mi nalikovali građevinskom timu koji radi u fazama. Svaki je anđeo točno znao što treba učiniti. Nisu se šalili jedni s drugima. Nisu razgovarali niti komunicirali. Svaki je anđeo došao u svoj čas i obavio posao koji mu je dodijeljen. Kada bi obavio svoj zadatak, nisam ga više mogao vidjeti. Nisam vidio kako odlazi, anđeo bi jednostavno obavio svoj posao i tada bi nestao. Bio je to fantastičan prizor.

Misao je nalik sjemenu – dobromu ili lošemu

Evo moga sažetka ovoga doživljaja. Bog me naučio kakvu snagu ima misao koja može narasti i postati djelotvorna, vidljiva stvarnost. Jedna misao o abortusu, na primjer, narasla je do točke kada je postala zakon. Neke od najopakijih i nastranih misli nastale su u zgradi u koju sam poslan. Te su ideje ušle u umove ljudi koji rade u toj zgradi i s vremenom postale zakoni koji upravljaju našom zemljom. Ovakva razmišljanja dopuštaju razvoj bezbožnih vjerovanja i privlače druge s istom ideologijom.

Narančasta je zgrada bila demonska utvrda koja je godinama sustavno rasla. Prema Pismu, utvrda je utvrđeno mjesto u duhovnome području gdje su zle misli izrasle u uhodani sustav vjerovanja. Kada smo pozvani uništiti utvrdu, pozvani smo raskinuti demonske uzorke razmišljanja koji postoje na nebesima. O tome piše apostol Pavao (…)

Svakodnevni anđeli

 

Ulomak iz knjige „Svakodnevni anđeli“ autorâ Charity Virkler Kayembe i Joea Brocka. Dopuštenje izdavača Vinograd.hr za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh