Duhovna glazba

SLIJEDITI ISUSA NA PUTU PREMA VJEČNOSTI

[EKSKLUZIVNO] Premijera nove pjesme vokalno-instrumentalnog sastava ‘Amorose’ na Book.hr-u: Poslušajte pjesmu ‘Ustani i hodaj’, inspiriranu Psalmom 119 i osobnim iskustvom vjere Pjesma ‘Ustani i hodaj’ druga je po redu autorska pjesma vokalno-instrumentalnog sastava ‘Amorose’, a govori o Isusu koji nas je toliko ljubio da je otkupio sve naše grijehe, kako bi ustali, hodali i slijedili ga svaki dan na našem putu prema Vječnosti…

[EKSKLUZIVNO] Premijera nove pjesme vokalno-instrumentalnog sastava ‘Amorose’ na Book.hr-u: Poslušajte pjesmu ‘Ustani i hodaj’ inspiranu Psalmom 119 i osobnim iskustvom vjere

Amorose su vokalno – instrumentalni sastav triju glazbenica, osnovan 2015. godine, sa željom da prenose Radosnu vijest i slave Gospodina kroz kršćansku duhovnu glazbu. Od 2017. godine jedan su od slavljeničkih bendova u zajednici za promicanje kršćanskih vrednota Kristofori.


Iva Smojver (violina), Martina Pustički (viola) i Mateja Bunčić (klavir) glazbom se bave od najranijih dana, diplomirale su na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a danas rade kao profesorice u glazbenim školama.

Pjesma Ustani i hodaj njihova je nova i druga po redu autorska pjesma, inspirirana Psalmom 119 i osobnim iskustvom vjere. Iako se može reći da je uskrsne tematike, pjesma govori o Isusu koji nas je toliko ljubio da je otkupio sve naše grijehe, kako bi ustali, hodali i slijedili ga svaki dan na našem putu prema Vječnosti.

Kao i za prvu autorsku pjesmu Predivan si, Gospodine, glazbu i tekst potpisuju Mateja Bunčić i Iva Smojver a aranžman potpisuje Ivan Škunca. U pjesmi gostuju i izvrsni kolege glazbenici – Vanda Janković, Dario Sabo, Mario Klarić.

Video je snimljen u Sound Station studiju i u crkvi Sv. Mati Slobode na Jarunu, a njegov je autor Josip Ninković.

Neka Vam pjesma svima bude na blagoslov!

  • 84
  •  
  •  
  •  

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh