Zanimljivosti

„O PONOĆI NASTA VIKA: ‘EVO ZARUČNIKA! IZIĐITE MU U SUSRET!’”

Dvogodišnja djevojčica probudila mamu kako bi joj rekla da će se Isus vratiti Dvogodišnju Lily Grace nisu učili o Isusovu drugu dolasku, jer je još premala, kaže njezina majka, no jedne ju je noći Lily probudila i rekla joj da će se Isus vratiti…

Dvogodišnja djevojčica probudila mamu kako bi joj rekla da će se Isus vratiti

Foto: Screenshot

 

Na videozapisu koji je njezina majka Chelsea Rebecca objavila na YouTubeu djevojčica po imenu Lily Grace (milost op. a.) govori „Kralj dolazi” te čak koristi i riječ „Abba” koja na aramejskom jeziku, koji je govorio i Isus, znači „tata”.

Chelsea kaže da je video snimljen u siječnju 2015. godine oko ponoći kada joj je Lily Grace pokucala na vrata spavaće sobe da ju probudi: „Govorila je sa žurbom: ‘Nešto dolazi! Nešto dolazi’”, napisala je Chelsea ispod videozapisa.

Djevojčičine riječi jedva su razumljive jer govori pojmove poput „Kralj”, „Abba gore, gurnut će te gore” i „pridruži se Abbi gore”. No idućeg jutra, što se vidi na još jednom videozapisu koji je Chelsea snimila, Lily Grace je objasnila svoje viđenje Isusa u snu, koji joj je rekao da probudi mamu.

Chelsea je bila zatečena vizijom svoje kćeri. „Ne, nisam ju ovo mogla naučiti. Tek je napunila dvije godine i tek sada počinje koristiti raznovrsnije riječi i jasnije rečenice”, dodala je u objavi na YouTubeu. „Prije ovoga događaja samo smo molili s njom prije spavanja, a tek smo joj u budućnosti namjeravali objasniti radost Njegova drugog dolaska.”

Chelsea je rekla kako se riječi njezine kćeri očito odnose na citat iz Biblije: „Poslije ovoga izlit ću Duha svoga na svako tijelo, i proricat će vaši sinovi i kćeri, vaši će starci sanjati sne, a vaši mladići gledati viđenja.” (Joel 3,1)

Chelsea također kaže da to nije jedini put da je njezina kći imala „božansko iskustvo”. U videozapisu koji je objavila u veljači 2016. djevojčica opisuje svoj susret s Isusom.

„Je li bio poput tate?” čuje se kako ju majka pita.

„Ne! Nije bio kao tata, bio je kao ISUS. On je KRALJ! Kralj Abba! On je kao Abba! Isus Kralj Abba”, odgovorila je oduševljeno Lily Grace.

Izvor: www.novizivot.net

Autor: Novi život

Priredila Martina Vidaković; Book.hr

Najčitanije

Na vrh