Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Duše Sveti, dođi u svaki ružni trenutak i iscijeli nas i naš brak, naš odnos i povjerenje

RAZMATRANJE I MOLITVA

Donosim ti danas, Isuse, sve trenutke kada se supružnik i ja nismo međusobno poštovali i iskazivali si ljubav. Donosim ti svaki trenutak kada smo se jedno drugome inatili, svaku situaciju zbog koje ponekad nismo razgovarali danima, kada smo vikali jedno na drugo, izgovarali ružne riječi, kada smo jedno drugo doveli do suza. Donosim ti sve pritiske, fizičke i psihičke u kojima smo se nalazili zbog svega toga, kada smo se toliko izranili da smo mislili da nismo jedno za drugo, trenutke kada smo jedno drugome izgovarali ružne riječi. Donosim ti sve misli kojima smo se omalovažavali, trenutke kada smo svojim ponašanjem osramotili jedno drugo pred drugima, trenutke kada smo si uskraćivali intimnost i pažnju iz inata. Sve one trenutke kada smo se ponižavali riječima, sve trenutke zbog kojih danas postoji „zid“ između nas i zbog kojih smo izgubili povjerenje jedno u drugo.

Daj da ponovno živimo, daj da naš brak ispune rijeke Žive Vode, da nas očisti snaga tvoga Križa i Predragocjene Krvi

Isuse, molim te kao nikada do sada, iz dubine svoga srca, uđi u moje srce i u srce mog supružnika! Duše Sveti, dođi u svaki takav ružni trenutak i iscijeli nas i naš brak, naše odnose i povjerenje. Sruši svaki zid koji smo „podigli“ i koji nas ne pušta da se ponovno otvorimo jedno drugome u punini.

Isuse, ovog trena ti u vjeri donosim svaku ranu, povredu, nepovjerenje, tugu, fizičke i psihičke probleme koje smo supružnik i ja uzrokovali jedno drugome i molim te, iscijeli nas, oslobodi nas! Daj da ponovno živimo, daj da naš brak ispune rijeke Žive Vode, da nas očisti snaga tvoga Križa i Predragocjene Krvi. Daj da snaga Uskrsnuća donese Svjetlost u svaku tamu našeg braka i života, obitelji. Isuse, vapim ti, predajem ti se bezuvjetno i molim te, pomozi nam, usliši nas, smiluj nam se. Hvala ti!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Svojim snagama neke stvari nikada nećemo moći riješiti, ali ako ih predamo Bogu, brak biva iscijeljen. Zato je Isus i umro za nas, sve je već to otkupio, na nama je da mu predamo. Nemojmo oko toga uopće dvojiti ili ustručavati, svojom odlukom dajemo Bogu da djeluje. Kreni!

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom, naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom supružniku. Daj da ne očekujem da on bude savršen partner, već daj da ja to postanem i budem, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

MOLITVA ZA OBNOVU I ISCJELJENJE BRAK I OBITELJI

Donosimo molitvu po kojoj možeš, povremeno ili često, donositi pred Gospodina sebe, svoj brak, svoju djecu i moliti za obnovu i iscjeljenje.

Molitvu pisanu u ženskom rodu možeš pročitati ili preuzeti ovdje, a u muškom rodu ovdje.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

– – – – – – – – – – – – – – –

Bitka za brak i obitelj! Mi smo odlučili boriti se, boriti se uz Gospodina za spas brakova, obitelji, generacija. Želiš li nam pomoći? Za detaljnije klikni ovdje, a ako ti je na srcu da nas podržiš donacijom i omogučiš nam daljnji rad, odaberi kod sa predefiniranim iznosom (10 EUR) ili skeniraj kod sa praznim iznosom i sam ga popuni (kako ti je na srcu 😊).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh