Aktualnosti

PRIJAVI SE

Duhovske duhovne vježbe – priprava za svetkovinu Duhova Kroz dane priprave za blagdan Pedesetnice razmatrat ćemo o božanskom životu u nama i moliti da obilujemo plodovima Duha Svetoga...

Duhovske duhovne vježbe – priprava za svetkovinu Duhova

Foto: Shutterstock


 

Svi smo Božjom milošću po sakramentima primili darove Duha Svetoga. Oni nam pomažu i čine nas sposobnima da budemo poslušni poticajima Duha Svetoga i da se spremno pokorimo božanskim nadahnućima, kako nas poučava Katekizam Katoličke Crkve (br. 1830 sl.). Međutim, iako svi imamo darove Duha Svetoga, samo osoba koja živi vođena poticajima Duha Svetoga u sebi ima i plodove Duha Svetoga. Što su i koji su to plodovi Duha Svetoga? Kako ih prepoznajemo? Kako do njih dolazimo? Što plodovi Duha Svetoga čine u kršćaninovu životu?

Kroz dane priprave za blagdan Pedesetnice razmatrat ćemo o božanskom životu u nama i moliti da obilujemo plodovima Duha Svetoga. Ako se prijaviš za sudjelovanje, uvodno razmatranje primit ćeš 30. svibnja, a svakodnevna ćeš razmatranja primati do svetkovine Duhova, tj. do 9. lipnja.

Uključi se! Instaliraj aplikaciju i na njoj pronađi duhovske duhovne vježbe i prijavi se na njih. Aplikaciju za iOS možeš preuzeti ovdje, a za Android to učini ovdje. Ako ne koristiš pametni telefon, onda možeš ispuniti obrazac koji se nalazi niže i poslati svoju prijavu kako bi dobio razmatranja na e-mail adresu.

„Nego primit ćete snagu Duha Svetoga koji će sići na vas i bit ćete mi svjedoci u Jeruzalemu, po svoj Judeji i Samariji i sve do kraja zemlje.“ (Dj 1,8)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh