Aktualnosti

OD 1. DO 8. KOLOVOZA

Duhovno-rekreativni kamp za djevojke u Bibinjama Posebnost je ovog programa to da se uz odmor za tijelo žele ponuditi i sadržaji za odmor duše

Duhovno-rekreativni kamp za djevojke u Bibinjama

Bibinje/ foto: Shutterstock


 

U samostanu sestara Karmelićanki Božanskog Srca Isusova u Bibinjama, od 1. do 8. kolovoza 2019. održat će se duhovno-rekreativni kamp za djevojke. Posebnost je ovog programa to da se uz odmor za tijelo žele ponuditi i sadržaji za odmor duše uz Isusovo Srce. U samostanskom ozračju, na mladima blizak način, sestre će rado ponuditi dio bogate baštine duhovnosti Karmela i Srca Isusova za osvježenje i rast u vjeri, kroz životno iskustvo vjere karmelskih svetaca.

Svakodnevni program se sastoji od kateheza i radionica, kupanja, meditativno-molitvenog programa, rekreativnih trenutaka, druženja, mogućnost osobnih razgovora sa redovnicom i još mnogo toga…

U programu mogu sudjelovati samo punoljetne osobe. Za ostale informacije i prijave, možete se javiti do 20. srpnja s. Marini na mail: [email protected].

Ljetni karmelski kamp

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh