Aktualnosti

OD 1. DO 8. KOLOVOZA

Duhovno-rekreativni kamp za djevojke u Bibinjama Posebnost je ovog programa to da se uz odmor za tijelo žele ponuditi i sadržaji za odmor duše

Duhovno-rekreativni kamp za djevojke u Bibinjama

Bibinje/ foto: Shutterstock

 

U samostanu sestara Karmelićanki Božanskog Srca Isusova u Bibinjama, od 1. do 8. kolovoza 2019. održat će se duhovno-rekreativni kamp za djevojke. Posebnost je ovog programa to da se uz odmor za tijelo žele ponuditi i sadržaji za odmor duše uz Isusovo Srce. U samostanskom ozračju, na mladima blizak način, sestre će rado ponuditi dio bogate baštine duhovnosti Karmela i Srca Isusova za osvježenje i rast u vjeri, kroz životno iskustvo vjere karmelskih svetaca.

Svakodnevni program se sastoji od kateheza i radionica, kupanja, meditativno-molitvenog programa, rekreativnih trenutaka, druženja, mogućnost osobnih razgovora sa redovnicom i još mnogo toga…

U programu mogu sudjelovati samo punoljetne osobe. Za ostale informacije i prijave, možete se javiti do 20. srpnja s. Marini na mail: [email protected].

Ljetni karmelski kamp

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh