Duhovna glazba

ISUS JE ŽIV

„DUH POSINSTVA“ Amorose u suradnji s Ivanom Seletkovićem objavile novu pjesmu! „Više nismo robovi nego kćeri i sinovi!“

Foto:Facebook

 

Nova pjesma sastava Amorose „Duh posinstva“ nastala je u suradnji s Ivanom Seletkovićem i Novom Evom. Nakon marijanske pjesme „Od svih žena“, i ova je pjesma, objavljena na blagdan Duhova, jedna od onih koje će se naći na njihovu prvom albumu.

Tekst za pjesmu nadahnut je četvrtim poglavljem Poslanice Galaćanima, a govori o Gospodinovu dolasku koji spašava čovječanstvo od grijeha. Isus je dajući svoj život ostavio trajnu prisutnost poslavši Duha Svetoga.

On nas posvećuje, čini nas sinovima i kćerima Božjim te potiče na Isusove riječi: „Pođite po svem svijetu, propovijedajte evanđelje svemu stvorenju!”. Isti taj Duh nam svima govori da je Isus živ, da On kraljuje i vlada! On je onaj koji bijaše, koji jest i koji će doći. (Gal 4,4-8)

Predivni prizori u spotu snimljeni su diljem svijeta, ali glavni kadrovi nastali su u crkvi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu, gdje Amorose djeluju kao slavljenički tim evangelizacijske zajednice sv. Maksimilijana Kolbea.

Pjesmu možete poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh