Duhovna glazba

NADA

Drži srce fokusirano na dvije stvari: neprestanu Božju prisutnost i nadu u nebu Jednostavno prihvati Božju prisutnost kao stvarnost, onu najdublju stvarnost

Drži srce fokusirano na dvije stvari: neprestanu Božju prisutnost i nadu u nebu

Foto: Pixabay

 

Učim te kako svoje srce držati fokusiranim na dvije stvari: na moju neprestanu prisutnost i na nadu u nebu. Nema veće utjehe od spoznaje da sam uvijek s tobom, ovdje na zemlji i kroz vječnost u nebu. U svojim dubinama već dugo znaš da je to velika istina, ali srce ti je nestalno i okreće se drugim bogovima.

Dobro znaj: ja sam s tobom; čuvat ću te kamo god pođeš. (Post 28,15)

Samo ti moj Duh može pomoći da ti srce i um budu u mojoj prisutnosti sada i zauvijek. S tobom sam gdje god jesi i kamo god pošla. Jednostavno prihvati moju prisutnost kao stvarnost, onu najdublju stvarnost. Gradi svoj život na toj nepobitnoj istini jer jedino tada kuću gradiš na tvrdoj stijeni.
Tvoje srce i tvoj um mogu odlutati od mene, ali moj te Duh podsjeća da mi se vratiš. Samo trebaš zamoliti Duha Svetoga da ti pomogne na tome putu. On čezne za time da ti pomogne.

I ja ću moliti Oca i on će vam dati drugoga Branitelja da bude s vama zauvijek: Duha Istine, kojega svijet ne može primiti jer ga ne vidi i ne poznaje. Vi ga poznajete jer kod vas ostaje i u vama je. (Iv 14,16-17)

Raduj se jer uza te sam, ne samo u ovome životu nego i u budućemu. Neka obećanje neba ispuni tvoje srce mojom vječnom prisutnošću!

Iz knjige  Sarah Young „Isus je živ“. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh