Duhovnost

Drugo radosno otajstvo – nutarnje iscjeljenje

Krunica - knjiga

Drugo radosno otajstvo ‘sjedinjuje’ nas s vremenom Isusova boravka u Marijinoj utrobi. Kroz duhovno sudjelovanje u tom otajstvu, i mi i oni za koje molimo postupno doživljavamo nutarnje iscjeljenje i oslobođenje, koje se može vrlo pozitivno odraziti na naš sadašnji život. Mnogi naši krivi stavovi s kojima danas živimo, te mnoge duševne i tjelesne bolesti mogu biti povezane s razdobljem našeg boravka u majčinoj utrobi. Kada dođe do iscjeljenja i oslobođenja kroz molitvu tog otajstva, mnogim se ljudima drastično promijeni osobnost te se oslobode vezanosti i navezanosti na osobe, stvari i okolnosti.

„Posebna je vrijednost ove knjige u tome što analizira pojedina otajstva krunice, pokazujući njihovu povezanost s našim stvarnim životom, naznačujući nam kakvo oslobođenje i iscjeljenje možemo očekivati u svakome od njih.” (recenzent dr. I. Ivanda, OFM)

Iz knjige „Krunica” autora Josipa Lončara

O knjizi “Krunica”

Molitva krunice jednostavna je, no snažna molitva koja se u kršćanstvu prakticira već šest stoljeća. Mnogi su po toj molitvi izmolili milost obraćenja i spasenja tolikoj braći i sestrama! Posebna je vrijednost knjige u tome što analizira pojedina otajstva krunice, pokazujući njihovu povezanost s našim stvarnim životom, naznačujući nam kakvo oslobođenje i iscjeljenje možemo očekivati u svakome od njih. (…)

Dr. Ivan Ivanda, OFM

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Tekst je prvotno bio objavljen u mjesečniku Book.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh