Foto i video

DRUGO LICE STROGOG PROFESORA // [VIDEO]: Učenici su pred sobom vidjeli strogog nastavnika, bivšeg vojnika, neženju, no kada su doznali za njegov nadimak, iznenadili su se!

[VIDEO]: Učenici su pred sobom vidjeli strogog nastavnika, bivšeg vojnika, neženju, no kada su doznali za njegov nadimak, iznenadili su se! book evangelizacija

Jim O’Connor strogi je vijetnamski veteran i priznati nastavnik matematike. Nakon godina služenja u vojsci razvio je autoritativan glas koji svi učenici s pozornošću slušaju. Ošišan je na kratko kao u vojsci a njegovu pogledu ništa ne izmiče. U učionici ne dopušta buku ni nestašluke.

Jim predaje matematiku 32 tinejdžera u školi St. Francis u Kaliforniji a učenicima je poznat kao strog nastavnik. Međutim, kada su saznali kako ga nazivaju izvan škole, ostali su zaprepašteni.

Nakon posla i vikendima Jim je poznat kao „šaptač bebama”.

Naime, već 20 godina, nekoliko dana u tjednu, Jim volontira u dječjoj bolnici u Los Angelesu gdje čuva bolesne bebe.

Prvi je put Jim pomogao bolnici kada ga je prijatelj nagovorio da daruje krv. Jim ima O negativnu krvnu grupu, koja je, kao univerzalna krvna grupa, iznimno tražena.

Jim je redovito donirao krv te je uskoro postao najveći donor te bolnice, s 272 litre donirane krvi do sada.

Nakon što je prilikom nekoliko svojih posjeta bolnici vidio oboljelu dječicu koja su smještena ondje, upitao je osoblje kako im može pomoći. Tada je Jim, neženja bez djece, shvatio da je odličan u držanju djece.

Jim ih uživa nositi, voziti, hraniti i, jednostavno, paziti ih i maziti koliko god je potrebno. Medicinske sestre, doktori i osoblje bolnice radosni su kada Jim dođe volontirati, posebice zato što se sva plačljiva djeca kod njega odmah primire.

Pogledajte kako se Jim ponaša prema najmanjima od onih kojima je potrebna dodatna ljubav i zagrljaji. Medicinsko osoblje i obitelji iznimno cijene njegovu brigu i nježnost.

Priredila Martina Vidaković; Book.hr

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh