Svjedočanstva

POTRESNO SVJEDOČANSTVO

DRUGI DIO Gloria Polo: Ono zbog čega sam se zapravo izgubila bila je moja oholost

DRUGI DIO Gloria Polo: Ono zbog čega sam se zapravo izgubila bila je moja oholost

Gloria Polo/ screenshot

 

Prvi dio svjedočanstva (ovdje) završen je u trenutku kada je Gloria Polo ispričala da je bila u bolnici i pokušavala si postaviti dijagnozu za vlastito stanje, ali Bog joj je to drugačije tumačio. Liječnici nisu mogli objasniti tu situaciju.

Što je uslijedilo nakon toga, poslušajte u drugom dijelu svjedočanstva.

„Stigla sam na jedan ravni dio te sam vidjela kako se otvaraju kao neka usta. Strašno, osjetio se zadah poput smrada pokvarenog mesa. Ta su me usta usisala, glavom prema dolje. To mjesto je strašno! Na rubu tog otvora nalazi se mnoštvo demona koji su me pokušavali uhvatiti. Udarali su me, sve je gorjelo.

Vidjela sam da je moja duša u smrtnome grijehu. Strašan užas. Toliko sam čuvala izgled svog tijela, a moja je duša bila već trula, smrdjela je, bila je puna grijeha. Kada sam počela očajnički vikati, ispod toga sam ugledala još jedna usta i mogla sam primijetiti da su to usta pakla. Znala sam da neću ostati na prvom dijelu, niti kod prolaza između tih dvaju otvora.

Kada sam počela ulaziti kroz taj otvor, netko me je uhvatio za noge i počela sam govoriti…“

Svjedočanstvo Glorije Polo možete pročitati u knjizi ‘Gloria Polo: Od iluzije k istini’. Knjigu možete potražiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh