Svjedočanstva

MOLITVENO-EVANGELIZACIJSKI SUSRETI

Doživjela sam ozdravljenje – u snu! Gospođa Željka svjedoči kako je, nakon što je počela ići na susrete koje organiziraju „Kristofori”, uspjela ono što joj dotad nije polazilo za rukom te doživjela ozdravljenje bolnih leđa...! Slava Isusu!

Doživjela sam ozdravljenje u snu

Za „Kristofore” sam prvi put čula kada je moj muž bio na jednom od MES-ova. Nisam mogla poći pa sam gledala na Youtubeu. Bilo je zanimljivo. Iznenadila sam se kako ljudi ozdravljaju po molitvi. Silno sam se radovala, pogotovo kad su nekome ozdravila bolesna leđa jer sam i ja imala isti problem. Čvrsto sam vjerovala da bi me Isus ozdravio kad bih otišla na jedan takav susret. Čeznula sam za tim i strpljivo čekala. I dogodilo se čudo, iako ne onako kako sam ja to zamišljala.


„Miljenicima svojim u snu on daje”

Jedne noći, spavala sam i sanjala da sam na susretu i da netko moli za mene. Bilo je neobično. Strašna je bol izašla iz mojih leđa. Isti sam tren probudila muža i rekla mu da me leđa više ne bole. Slava Bogu, i danas je tako! Kao da imam nova leđa. Radovala sam se i svima svjedočila da „miljenicima svojim u snu on daje” (Ps 127).

„Kako on nas voli!”

Onda sam odlučila poći na susret u Dugo Selo. 21. svibnja 2016. Pođla sam zajedno sa svekrvom i šogoricom. Gosp. Lončar je pričao o izlasku Izraelaca iz egipatskog ropstva. Sve što je rekao jako me je dotaknulo. Radovala sam se ozdravljenjima drugih a posebno me se dojmilo kad je netko dobio novo srce! Kasnije sam shvatila da sam to bila ja.

Koga god sam mogla, poticala sam da odu na susret. Čak su i moja djeca bila i doživjela lijepa iskustva. Posebno nas se je dojmilo Josipino svjedočanstvo: tad je imala sedam godina i spoznala je da nas Bog voli. Dan nakon doživljenog samo je ponavljala: „Kako on nas voli!” I svekar i šogorice imaju puno toga za posvjedočiti.

Uspjela sam ono što mi prije nije polazilo za rukom

Nastavila sam redovito ići na susrete i odmah doživjela brojne plodove: uspjela sam ono što mi prije nije polazilo za rukom – posvetila sam se Srcu Isusovu kroz prvih devet petaka; prvi put u životu uspjela sam otići na sve zornice nakon što sam na jednom susretu dobila poticaj i čvrsto odlučila da ću ići svako jutro; počela sam čitati životopise svetaca, duhovne knjige… Sa svakog susreta imam neko iskustvo! Zaista, samo treba otvoriti svoje srce…

Također, kad sam na jednome susretu pošla na pojedinačnu molitvu kod Marka, doživjela sam još jedno fizičko ozdravljenje – od problema s tlakom.

Od srca vam hvala na divnim susretima i neka vas Bog osnaži za još puno susreta!

Posvjedočila Željka Mustapić

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh