Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Donosim ti srce svog supružnika, donosim ti svaku bol, ranu, strah, povredu, prazninu, tugu koja ga/ju obuzima

RAZMATRANJE I MOLITVA

Danas ti, Isuse, donosim srce svog supružnika. Donosim ti svaku bol, ranu, strah, povredu, prazninu, tugu koja ga/ju obuzima. Donosim ti svaku povredu, ranu koju sam mu ja nanio/nanijela svojim postupcima. On/ona te treba, Gospodine, više nego što je toga i sam/a svjestan/svjesna. Dotakni ga/ju! Zahvaljujem ti što si mi baš [izrekni ime] podario za supruga/suprugu; zahvaljujem ti što si nas spojio. Blagoslivljam te, Oče, u svom supružniku, daj da bude suprug/a, roditelj… po tvojoj volji. Ti znaš, Oče, sve s čime se danas, ovih dana bori, sve što ga/ju pritišće.

Sva dobra djela, trpljenja i molitve ovoga dana, Oče, predajem i prikazujem za svog supružnika

Molim te, izlij svoj mir i sigurnost u njegov/njezin život. Nadoknadi mu/joj svaki nedostatak ljubavi i poštovanja koje sam mu ja kao supružnik trebao/trebala dati, a nisam i blagoslovi napose onaj dio života koji možeš ispuniti samo ti. Podigni ga/ju, ohrabri i vodi. Sva dobra djela, trpljenja i molitve ovoga dana, Oče, predajem i prikazujem za svog supružnika, da ga silno blagosloviš i dotakneš. Smiluj se, Oče, neka bude Tvoja volja! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Danas ću svom supružniku zahvaliti barem za jednu stvar, pohvalit ću njegova/njezina nastojanja i brigu, trud i to ću mu/joj izreći!

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

– – – – – – – – – – – – – –

Bitka za brak i obitelj! Mi smo odlučili boriti se, boriti se uz Gospodina za spas brakova, obitelji, generacija. Želiš li nam pomoći? Za detaljnije klikni ovdje, a ako ti je na srcu da nas podržiš donacijom i omogučiš nam daljnji rad, odaberi kod sa predefiniranim iznosom (10 EUR) ili skeniraj kod sa praznim iznosom i sam ga popuni (kako ti je na srcu 😊).

 

 

 

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh