Osobni razvoj

KADA MISLIŠ DA TI NIŠTA NE IDE...

Donesi Isusu sve osjećaje koji te vuku prema dolje Prigrli Njegovu bezuvjetnu ljubav, prepusti joj se i On će otjerat tako svaku tjeskobu

Donesi Isusu sve osjećaje koji te vuku prema dolje

Foto: Unsplah, Zachary Olson 

 

Ljubim te bez obzira što ti činiš. Kada god te obuzme osjećaj tjeskobe, donesi mi te osjećaje. Već si mnogo puta raskrinkala kradljivca mira, ali stari varalica nastavlja vrebati nad tvojim umom i srcem, kada će ti popustiti pažnja i kada ćeš skrenuti pogled s mene. Ponekad se boriš s osjećajem neuspjeha, a često i ne znajući odakle ti to dolazi. Želim ti pomoći da se oslobodiš te svezanosti prepuštanjem mojoj nepresušnoj ljubavi.

Đavao, otac laži, jednom je i zauvijek poražen mojom smrću na križu

Donesi mi sve osjećaje koji te vuku prema dolje. Donesi ih pred svjetlo moje prisutnosti. Ondje ćeš vidjeti da se zasnivaju na lažima i prijevari. Kada se rasvijetle u tvome umu, pod mojim se pogledom one odmah skupljaju i smanjuju. Odreci ih se i odbaci od sebe. Đavao, otac laži, jednom je i zauvijek poražen mojom smrću na križu.

Pusti da te obasja svjetlo moje ljubavi, da rastjera tamu koja te htjela obuzeti i približi te bliže meni. Što si mi bliže, to jasnije vidiš moj osmijeh odobravanja i prihvaćanja tebe, dijete moj

Kada misliš da ti ništa ne ide i pomisliš da ne možeš dalje, digni glavu i pogledaj u mene. Pusti da te obasja svjetlo moje ljubavi, da rastjera tamu koja te htjela obuzeti i približi te bliže meni. Što si mi bliže, to jasnije vidiš moj osmijeh odobravanja i prihvaćanja tebe, dijete moje. Prigrli moju bezuvjetnu ljubav, prepusti joj se i otjerat ću tako svaku tjeskobu. Čak i ako se vratiš starim navikama, možeš mi uvijek doći natrag. Čekam te raširenih ruku jer moja si zauvijek.

ISUS JE ŽIV

Vrati se, Jahve, dušu mi izbavi, spasi me rad svoje dobrote.
Ps 6,5

Kako li je dragocjena, Bože, dobrota tvoja, pod sjenu krila tvojih ljudi se sklanjaju; site se pretilinom Doma tvojega, potocima svojih slasti ti ih napajaš.
Ps 36,8-9

A hvala Bogu koji nam daje pobjedu po Gospodinu našem Isusu Kristu!
1 Kor 15,57

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Pokušaj i s ovom meditacijom:

Kada te počne mučiti osjećaj tjeskobe 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh