Hrvatska

OBJAVILA NOVA EVA

Don Damir Stojić ima koronavirus. Stanje se lagano zakompliciralo Don Damir je poručio da prikazuje bolest za nova duhovna zvanja te zahvalio na svakoj molitvi vjernika

Foto: Facebook don Damir Stojić

Nova Eva, apostolat nove evangelizacije koji je pokrenula Hrvatska salezijanska provincija, objavili su na Facebooku informaciju da je salezijanac don Damir Stojić zaražen koronavirusom. Kako navode, stanje se trenutačno lagano zakompliciralo. Don Damir je poručio da prikazuje bolest za nova duhovna zvanja te zahvalio na svakoj molitvi vjernika.

„Zdravlje don Damir Stojića se danas vrlo lagano zakompliciralo, kao posljedica bolesti COVID-19. On strpljivo podnosi tegobe bolesti, prikazuje ih, i ujedno zahvaljuje svima na molitvama podrške. Radi kvalitetnijeg odmora i smanjenja opterećenja, zamolio je da ga rasteretimo telefonskih poziva i kontaktiranja preko poruka.“, stoji u objavi na Facebook stranici Nova Eva.

Zdravlje don Damir Stojića se danas vrlo lagano zakompliciralo, kao posljedica bolesti COVID-19. On strpljivo podnosi…

Gepostet von Nova Eva am Donnerstag, 22. Oktober 2020

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh