Duhovna glazba

MOLIMO, U SILI SVOJOJ DOĐI NA NAS

Dom molitve – Slavonski Brod objavio videospot za pjesmu ‘Budi vatra’ Otvori nebo, izlij Duha svog... Budi vatra naših srca, dan i noć budi u nama. Slušamo, slavimo i molimo!

Foto: Dom molitve, Slavonski Brod

Slavljenički tim Doma molitve Slavonski Brod objavio je spot za još jednu pjesmu s albuma Tebi vjerujem.

Budi vatra autorska je pjesma Marije Pešorde, članice slavljeničke službe Doma molitve i autorice mnogih njihovih pjesama.

Kako je pjesma nadahnuta Duhom Svetim, prigodno je objavljena za proslavu rođendana Crkve. Slike na početku spota nalaze se u župnoj kapelici, a prikazuju događaje od Isusova Uskrsnuća pa sve do silaska Duha Svetoga na apostole.

Spot je sniman u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju te u vanjskom prostoru Doma molitve. Spot je snimao Jerko Abičić iz Metanoya – Sound & Video recording studio, a pjesma je snimljena u studiju Nova Eva 2017. godine.

„Želja naših scenarista bila je prikazati zajedništvo u molitvi i silazak Duha Svetoga kao što su ga apostoli primili na sam dan Pedesetnice, a onda tu vatru u našim srcima prenijeti drugima i zahvatiti još mnoga druga srca“ kažu nam iz Doma molitve.

O Domu molitve Slavonski Brod

Dom molitve je mjesto gdje se želi uspostaviti neprestana molitva kroz slavljenje i zagovaranje. Vizija je da se kroz 24 sata dnevno ljudi izmjenjuju kao duhovni stražari na zidinama grada (Iz 62, 6). Na taj način u Domu molitve žele mijenjati duhovnu atmosferu nad njihovim područjem, rasti u prisnosti s Bogom, bivati sličniji Isusu i pomoći drugima u njihovoj duhovnoj preobrazbi.

„Želimo 24/7 slaviti i obožavati Boga, izgrađivati intimniji odnos s Njim i moliti za potrebe Crkve, grada, Domovine i za sve ono na što nas Duh potiče.“

Spot pjesme Budi vatra možete pogledati u nastavku. Vjerujemo da će i u vama zapaliti novu vatru za Gospodina.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh