Osobni razvoj

TVOJ KRALJ I SAVJETNIK

Dopusti Isusu da od tvojih usana učini remek-djelo Riječ Kristova neka u svem bogatstvu prebiva u vama! U svakoj se mudrosti poučavajte i urazumljujte! Psalmima, hvalospjevima, pjesmama duhovnim od srca pjevajte hvalu Bogu! I sve što god riječju ili djelom činite, sve činite u imenu Gospodina Isusa, zahvaljujući Bogu Ocu po njemu! (Kol 3, 16 – 17)

Dok drugi svojim usnama šire bezvrijedne riječi, ti imaš povlasticu mijenjati ljudske perspektive

Foto: Pixabay

 

Izreci život mojim riječima

Moje dijete, volim tvoja usta jer su moja – i spremna da ih ispunim svojim riječima. Jesi li znala da sam pomazao tvoja prekrasna usta sposobnošću da donose život i beživotan svijet?

Želim da mi dolaziš u molitvi svaki dan i ispunit ću tvoje usne ljubavlju, mudrošću i hrabrošću, i učiniti tvoja usta svojim remek-djelom za sve koji te budu čuli

Dok drugi svojim usnama šire bezvrijedne riječi, ti, moja princezo, imaš povlasticu mijenjati ljudske perspektive i ohrabrivati ih da donose životne odluke koje će ih dovesti k meni. Tvoje riječi bit će vrijednije od skupocjenih dragulja. Želim da mi dolaziš u molitvi svaki dan i ispunit ću tvoje usne ljubavlju, mudrošću i hrabrošću, i učiniti tvoja usta svojim remek-djelom za sve koji te budu čuli.

Voli te
tvoj Kralj i Savjetnik

Ulomak iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh