Osobni razvoj

NIKAD NIJE PREKASNO

Dođi Isusu još danas i On će te ozdraviti… Obnovit će ono što je bilo izgubljeno

Dođi Isusu još danas i On će te ozdraviti…

Foto: Pixabay

 

Nikada nije prekasno da mi se obratiš, moja ljubavi. Nisam počeo odbrojavati kad sam ti dao slobodu izbora između života i smrti. Moja ljubav prema tebi nije vremenski ograničena. Strpljiv sam, ali ne bih htio da potratiš dragocjeno vrijeme koje možeš provoditi sa mnom.

Samo me zazovi i doći ću k tebi. Gdje god si bila, moja je milost bila s tobom. Što god si učinila, moja te je Krv otkupila. Dođi k meni još danas i ja ću te ozdraviti…

Ne moraš ići na neko posebno mjesto da bi me pronašla. Samo me zazovi i doći ću k tebi. Gdje god si bila, moja je milost bila s tobom. Što god si učinila, moja te je Krv otkupila. Dođi k meni još danas i ja ću te ozdraviti… Obnovit ću ono što je bilo izgubljeno. Jednom ćeš se osvrnuti na ovaj trenutak u životu kao na onaj koji te je preobrazio u moju princezu, na što sam te pozvao da budeš. Samo dođi k meni i prepusti se ponovo mojoj ljubavi.

Voli te
tvoj Kralj, koji ne poznaje granice

Ulomak je iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh