Najave

U ČAST BEZGRJEŠNOM SRCU MARIJINU

DOĐI I TI! Veličanstvena marijanska procesija za život u Zagrebu! Dođi i posvjedoči radost života ulicama centra. Zazivaj Marijin zagovor za pobjedu kulture života. Doživi duboko iskustvo vjere, snagu zajedništva i ljepotu blizine Bezgrješnog Srca Marijina

Foto: 40 dana za život

Marijanska procesija za život u čast Bezgrješnom Srcu Marijinu održat će se 20. rujna u Zagrebu. Polazak procesije je u 18.30 sati od Kamenitih vrata, a završava u dvorištu Bazilike Presvetog Srca Isusova s Svetom misom u 20 sati.

„Dođi i posvjedoči radost života ulicama centra. Zazivaj Marijin zagovor za pobjedu kulture života. Doživi duboko iskustvo vjere, snagu zajedništva i ljepotu blizine Bezgrješnog Srca Marijina”, poziv je organizatora.

Kampanja „40 dana za život”

Procesija prethodi početku jesenske kampanje „40 dana za život” koja diljem Hrvatske kreće 22. rujna. Trajat će do 31. listopada, a odvija se u 34 grada, na 36 mjesta bdjenja!

Lokacije na kojima će se ove jeseni moliti za život možeš naći na ovoj poveznici.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh