Svjedočanstva

DOBILA SAM POSAO PO ZAGOVORU SVETOG JOSIPA Činilo mi se nestvarno i predobro da bi bilo istinito Bog za nas uvijek priprema nešto najbolje, nešto što si ne možemo niti zamisliti

Svoj trenutni posao u struci dobila sam po zagovoru svetog Josipa.

Prije nego što sam se udala, živjela sam na Trešnjevci i pripadala sam župi svetog Josipa.

Sve se ovo odvilo 2019. godine, kada sam ga jednog dana tijekom priprema za njegov spomendan, jednostavno zamolila da me zagovara za posao u struci.

Čvrsto sam vjerovala da ću posao dobiti bez potrebe za nekim vezama, odnosno da će to biti baš Božja intervencija, koja je ujedno i najbolja veza.

Krajem lipnja (dakle nakon neka tri mjeseca od molitve) usnula sam san kako sam jednoj građevinskoj tvrtki poslala svoj životopis te da sam taj posao i dobila.

Znala sam da je to znak od Gospodina da krenem slati životopise. Slala sam ih na više poduzeća i točno se sjećam da sam to napravila u subotu popodne. U nedjelju ujutro, otišla sam na misu i predala pred Presveto sve što će se dalje odviti pritom vjerujući da će Gospodin sve voditi prema svojoj riječi: „Ne boj se i ne strahuj, jer kuda god pođeš, s tobom je Jahve, Bog tvoj“ (Jošua 1,9)

Sutradan, u ponedjeljak, dobila sam poziv i e-mail od poduzeća koje slovi kao jedno od najboljih na području građevinarstva. Nakon razgovora za posao, dobila sam mogućnost raditi (još kao student) na odjelu povezanome sa smjerom koji sam studirala.

Sve mi se to činilo toliko nestvarno i predobro da bi bilo istinito. Znala sam se pitati čime sam to zaslužila. Tu sam se mogla uvjeriti kako Bog za nas uvijek priprema nešto najbolje, nešto što si ne možemo niti zamisliti i da mu se isplati vjerovati. Također, uvjerila sam se i u moć zagovora svetaca.

Posvjedočila N. N. (Podaci poznati uredništvu)

Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh