Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

DO 31. PROSINCA 2019. „Vjeruju li vaša djeca“ po odličnoj cijeni!

Foto: Shutterstock; M. V.

 

POŽURI! DO 31. PROSINCA 2019. nabavi knjigu „Vjeruju li vaša djeca“ za samo 45 umjesto 90 kuna! Samo na WWW.FIGULUS.HR. OVDJE.

Hoćemo li išta postići ako djecu silimo na nešto što njihovi vršnjaci ne moraju raditi „jer njihovi starci nisu zaostali“?

Svatko od nas roditelja itekako bi htio da njegova djeca ozbiljno shvate vjeru te izrastu u dobre vjernike i dobre ljude. I svatko od nas zna da bi o vjeri trebalo razgovarati unutar obitelji. No kako to učiniti? Hoćemo li išta postići ako djecu silimo na nešto što njihovi vršnjaci ne moraju raditi „jer njihovi starci nisu zaostali“?

Ova knjiga donosi dugogodišnje iskustvo jedne prezbiterijanske obitelji, u kojoj je otac, na nagovor majke, odlučio stvar uzeti u svoje ruke. Njihovo iskustvo slijede stotine tisuća obitelji, svih kršćanskih denominacija, širom svijeta.

Knjigu se svakako isplati pročitati jer, ako i samo malen dio od nje usvojimo, bit će to nešto što može bitno utjecati na daljnji život naše djece, a pogotovo na njihovu vječnost.

Iz osvrta urednika, Josipa Lončara

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

POSEBNA POGODNOST! Za narudžbe iznad 200 kn dostava je besplatna.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh