Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

DO 31. PROSINCA 2019. Požurite i nabavite knjigu „Krštenje u Duhu i darovi Duha Svetoga” po sniženoj cijeni!

Foto: Shutterstock; M. V.

 

DO 31. PROSINCA 2019. posjeti WWW.FIGULUS.HR i knjigu Stephena H. Hedgesa „Krštenje u Duhu i darovi Duha Svetoga” nabavi po odličnoj cijeni od 65 umjesto 90 kuna! OVDJE.

Učinio je svako čudo koje je bilo viđeno u Izraelu te jedno koje narod nije dotada nikada vidio…

Isus se obraća svojim učenicima neposredno prije svoga uznesenja na nebo.

Dj 1, 8: „Nego primit ćete snagu Duha Svetoga koji će sići na vas i bit ćete mi svjedoci u Jeruzalemu, po svoj Judeji i Samariji i sve do kraja zemlje.“

Oni koji slijede Isusa trebaju znati svjedočiti na isti način kao On kako bi mogli činiti djela koja je On činio.

Isus im kaže neka ne počinju svjedočiti dok ne prime čudesnu snagu Duha Svetoga. Ove bi se njegove riječi mogle prevesti i ovako: „…i vi ćete svjedočiti na isti način na koji sam ja svjedočio.“ Kamo god je išao, Isusa je pratila ta čudesna sila Duha Svetoga. Učinio je svako čudo koje je bilo viđeno u Izraelu te jedno koje narod nije dotada nikada vidio: istjerivao je demone.

Oni koji slijede Isusa trebaju znati svjedočiti na isti način kao On kako bi mogli činiti djela koja je On činio.

Ova knjiga detaljno opisuje svaki dar Duha Svetoga na primjerima iz Svetoga pisma – u Starom zavjetu, Isusovoj službi te u djelovanju njegovih apostola. Ti nam primjeri pokazuju kako darovi Duha funkcioniraju.

Svi oni koji su primili krštenje imaju barem četiri dara, uključujući i taj da…

Svrha je ove knjige jednostavan uvod u krštenje i darove Duha Svetoga. Autor daje upute onim vjernicama koji žele znati kako primiti krštenje u Duhu Svetome i kako potaknuti druge da teže za darovima.

Sveto pismo jasno daje do znanja da svi možemo prorokovati. Spoznavši to, nadam se da će doći do porasta darova Duha Svetoga u svakoj kršćanskoj zajednici

Svi oni koji su primili krštenje imaju barem četiri dara, uključujući i taj da mogu služiti drugim vjernicima. Pavao očekuje da svi vjernici mogu govoriti u jezicima i tumačiti jezike u zajednici, a Sveto pismo jasno daje do znanja da svi možemo prorokovati. Spoznavši to, nadam se da će doći do porasta darova Duha Svetoga u svakoj kršćanskoj zajednici na svijetu.

Autor

VAŽNA OBAVIJEST Svoje knjige na WWW.FIGULUS.HR naručite što prije kako bi vaša pošiljka stigla na vrijeme!

Napomena: Popust se ostvaruje isključivo preko web-shopa www.figulus.hr. Popust se ne odnosi na knjige koje već imaju povoljnu cijenu (dvadesetak-tridesetak kuna).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh