Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

DO 31. PROSINCA 2019. Iskoristi priliku i knjigu časne sestre Bogne nabavi po odličnoj cijeni!

Foto: Shutterstock; M. V.


 

Knjigu „Bog traži čovjeka” možete na WWW.FIGULUS.HR do 31. prosinca 2019. naručiti po cijeni od 90 umjesto 110 kuna! OVDJE.

U knjizi pronađite odgovore na pitanja: Koja je najbolja taktika u duhovnoj borbi?; Kako čuti što nam Bog govori?; Kako izgleda nebo?; Što je zloduhu najvažnije?…

Iz knjige

Božja volja. Bog vidi naše iskreno traženje njegove volje. Ne moramo izmišljati nekakve nadljudske načine raspoznavanja. Ako u nama postoji iskrena volja za slijeđenje Božjeg plana, pronaći ćemo ga. Čak će i naše pogreške služiti ostvarenju te misije.

To što danas radimo sa svojom dušom ostat će do vječnosti. Pakao nije ništa drugo nego vječno beskućništvo, na ruševinama vlastite duše. Suprotno od toga, nebo je radost prebivanja s Bogom, s kojim već stanujemo u dubini svoje nutrine. Briga o našoj duši jest zato najrazumnija investicija u koju se možemo angažirati. Sve drugo jednom će prestati. Duša – ostaje.

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh