Svjedočanstva

KADA BOG ČINI ČUDA PREKO NAS

Djevojka je zakačila pismo za balone i poslala ga Bogu, a On joj je uslišio molitvu na nevjerojatan način Jedna od onih priča nakon kojih nam je toplo oko srca

Djevojka je zakačila pismo za balone i poslala ga Bogu, a On joj je uslišio molitvu na nevjerojatan način

Foto: Screenshot/13WMAZ

 

Osamnaestogodišnja Mykehia Curry, brucošica iz Macona u američkoj saveznoj državi Georgiji, na čudesan je način primila odgovor na svoje molitve.

Naime, Mykehia je, shvativši da si ne može priuštiti osnovne potrepštine za život u studentskom domu, napisala pismo Bogu. Pismo je privezala na balone i „poslala ga u nebo”.

„Dragi Bože, pomozi mi”

Pismo je glasilo:

„Dragi Bože, pomozi mi da mogu otići na fakultet. Molim te da dobijem ono što mi je potrebno za studentski život. Volim te. Amen.”

Mykehia je odlučila upisati fakultet kako bi mogla pružiti bolji život mlađem bratu. No, kad se je počela pripremati za studentski život, shvatila je da si ne može sve sama priskrbiti i da joj treba pomoć. Potrebni su joj bili: hladnjak, pokrivači, razne kućanske potrepštine, školski pribor.

Vjerovala je da će Bog čuti njezinu molitvu, ali nije ni sanjala da će ga pročitati još netko. Ipak, na kraju pisma napisala je svoj broj telefona, iako nije mislila da će ju netko zaista kontaktirati.

„Mislila sam da će netko pronaći balone i pismo i jednostavno ga baciti u smeće”, rekla je.

Upravo je tako zamalo i bilo!

„To je iskustvo bilo toliko predivno da ga uopće ne mogu opisati riječima”

Pismo s balonima je upravo pokraj kontejnera za smeće pronašao Jerome Jones, građevinski radnik.

„Shvatio sam to kao Božji poziv. Kao da me Bog nazvao i rekao mi da moram pomoći toj djevojci pa sam to i učinio.”

Naime, Jerome Jones nije samo građevinac nego je i svećenik u baptističkoj crkvi u Springfieldu. Uz pomoć vjernika iz svoje crkve, pronašao je Mykehiju te su joj pred kućni prag dostavili frižider i pokrivače.

„To je iskustvo bilo toliko predivno da ga uopće ne mogu opisati riječima. Rekao sam joj da joj je Gospodin uslišao molitve. Volim pomagati ljudima, posebno mladima. Mladi su naša budućnost”, kazao je Jones koji je Mykehiji rekao da mu se može bez ustručavanja obratiti ako joj bude išta trebalo.

Neka nam Bog podari još mnogo ovakvih ljudi!

 

Ovdje možete pogledati Mykehijinu priču:

Izvor: Beliefnet

Vedrana Prka; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh