Vijesti

IZGUBILA BITKU

DJEVOJČICA STRADALA U POTRESU Posljednje napisane riječi djevojčice Anamarije

Foto: Shutterstock


 

Tužna vijest o djevojčici koja je stradala u potresu, stigla je jučer poslijepodne iz Klaićeve bolnice. Anamarija je preminula od ozljeda zadobivenih u potresu.

„S velikom tugom i boli opraštamo se od naše Anamarije, dugogodišnje članice JK Lika. Vjerovali smo da će naša Ana pobijediti najvažniju borbu, onu za život… Nema riječi utjehe… Svi smo se borili zajedno s njom… Počivala u miru, draga naša djevojčice…“, stajalo je u Facebook objavi judo-kluba Lika, u kojem je Anamarija trenirala.

Uz brojne aktivnosti u kojima je sudjelovala, bila je uključena i u radionice znakovnog jezika, želeći pomoći osobama s oštećenjem sluha da im „duša ne gine od tišine“.

U svojoj je posljednjoj zadaći napisala:

„Bože, hvala Ti što si nam dao svog Sina da nam pokaže ono dobro u svijetu, i što mi svaki dan pružaš ljubav, sreću i brigu za druge. Evo, Isuse, hvala ti što se boriš sa svim mojim manama i što si uvijek, i bit ćeš, moj jedini najbolji prijatelj koji me nikad neće napustiti. Hvala i tebi, Marijo, što si bila jaka i na ovaj svijet donijela nešto najvrijednije.“

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh