Svjedočanstva

IZMEĐU NEBA I ZEMLJE

Uskoro na hrvatskom jeziku! Knjiga o dječaku s autizmom koji komunicira s Bogom i anđelima Uskoro u „Izdavačkoj kući Kyrios“ izlazi knjiga o malom Josiahu. Nakladnik na knjigu daje velik popust za narudžbe u pretprodaji. „Ova knjiga nadilazi granice ovozemaljskog i budi svježu nadu.“ (dr. K. Leman)

Uskoro na hrvatskom jeziku! Knjiga o dječaku s autizmom koji komunicira s Bogom i anđelima

Foto: (Josiah s majkom Tahni. Ona u ruci drži ovu knjigu čiji je originalni naziv “Josiah’s Fire”); star883.com)


 

Kad su Tahni i Joe Cullen postali roditelji malenog Josiaha, sve je bilo u savršenom redu. A onda je s 22. mjeseca ovaj dječak odjednom postao tih, prestao se je igrati i reagirati na okolinu. Dijagnoza koju su mu postavili bila je: autizam.

Pokušavajući pomoći svom sinu da se oporavi i ponovno progovori, Cullenovi su prolazili kroz ogromne fizičke, emocionalne i financijske izazove. Dok su druga djeca oko Josiaha napredovala, njegovo se stanje samo pogoršavalo. Pet godina poslije, Josiah – koji nikad nije učio čitati ili pisati – odjednom je na svojem iPadu počeo tipkati dubokoumne riječi o Bogu, znanosti, povijesti, glazbi, nebu. Njegove iznenađujuće vizije, nebeski susreti i natprirodna iskustva, natjerala su njegovu obitelj da izađe iz zone komfora i predvidljive teologije, i lansirala ih u nezamislivi susret s Isusom.

Za desetak dana izlazi knjiga „Između Neba i Zemlje“, koja vodi u tajnoviti svijet ovog nevjerojatnog dječaka. Nakladnik, „Izdavačka kuća Kyrios“, nudi velik popust za narudžbe u pretprodaji.

Josiah Cullen

Životnu priču malenog Josiaha ispričala je vješta spisateljica Cheryl Ricker. Knjiga nudi nadu u nedaćama, u njoj čitatelji mogu doživjeti nebo na sasvim novi način; mogu naučiti s povjerenjem čuti Božji glas; naučiti raspoznati uloge Oca, Sina i Duha Svetog…

Max Davis,novinar i autor tridesetak knjiga o Josiahovoj je priči rekao: „Ja sam novinar i skeptik i mogu pročitati laž na kilometar. Vjerujte mi, Josiah Cullen nije lažan. Iako nije znao ništa o meni, Josiah je napisao dvadeset i tri detalja o mojem životu koje nitko ne bi mogao znati bez Duha Božjega. Ovaj desetogodišnjak koji ne može govoriti prenio mi je poruku koja mi je promijenila život, uvijek me vraća Isusu i Riječi Božjoj. Između Neba i Zemlje je knjiga koja mijenja život, plakao sam čitajući je.“

Izdavača možete kontaktirati preko Facebooka (Izdavačka kuća “Kyrios”) i e-maila ([email protected]).

U nastavku pogledajte intervju koji je s Josiahovom majkom Tahni vodio Sid Roth u svojoj emisiji „It’s supernatural!“ (To je nadnaravno!)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh