Aktualnosti

DIRLJIV TRENUTAK NA POČETKU ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA

Pitanje kojim je fotograf rasplakao mladenku na vjenčanju Poznati fotograf James Day podijelio je jednu zaista posebnu fotografiju s vjenčanja australskog para. Day je Adriana i Roslyn fotografirao na plaži tijekom zalaska sunca, no to nije bilo dovoljno da postigne efekt koji je želio, pa je u jednom trenutku postavio pitanje…

Foto: Shutterstock


 

Nakon mjeseci pripreme – nekada i više, a rijetko manje – napokon dolazi ‘veliki’ dan. Jedna od najvažnijih osoba na vjenčanju jest fotograf, čiji je zadatak ovjekovječiti predivne trenutke na početku zajedničkog života svakog para.

Poznati fotograf James Day podijelio je jednu zaista posebnu fotografiju s vjenčanja australskog para. Day je Adriana i Roslyn fotografirao na plaži tijekom zalaska sunca, no to nije bilo dovoljno da postigne efekt koji je želio, pa im je u jednom trenutku, kada je svjetlost bila nevjerojatna, rekao:

Ljudi, prestanite pozirati. Samo uživajte u prvom zalasku sunca kao muž i žena.

Day je otišao i dalje, pa je u jednom trenutku rekao Adrianu:

Od milijardi ljudi na planetu, odlučili ste ostatak života provesti s Roslyn. Možete li joj reći zašto?

Poznati je fotograf rekao da je Adrian šapnuo odgovor svojoj supruzi, jer je to samo za njene uši. Dok joj je govorio, Roslyn su niz obraze potekle suze. Iako nikada nećemo saznati zašto je Rosly odabrana među milijardama ljudi, fotografija prikazuje čistu ljubav koja je ovo dvoje mladih dovela u brak.

Pitanje koje je fotograf postavio mladom paru, pitanje je na koje bi trebali odgovoriti i oni koji su puno duže u braku i tako se prisjetiti prvih zajedničkih trenutaka i obnoviti svoju ljubav…

Izvor:  Aleteia.org

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh