Duhovnost

GORLJIVA

Deset strategija koje đavao upotrebljava protiv Božje snage u nama Otkrijte koje to strategije neprijatelj koristi protiv nas ali i oružje kako se obraniti

osoba se moli, nad biblijom

Foto: dee karen, Shutterstock

 

Svako od nas ima borbe koje svakodnevno vodi sa sobom i svojim bližnjima, a te borbe su ustvari na potpuno drugoj razini.  Znate li da postoji oružje koje će vam pomoći identificirati najčešće strategije koje neprijatelj upotrebljava protiv Božje snage u nama? Svaki onaj trenutak kada pomislite da niste dovoljno dobri, svaki put kada pomislite ‘što ako’, svaki put kada ‘planete’ iz čista mira radi neke sitnice… Neprijatelj vas napada.

Neprijatelj vas napada

Uz knjigu ‘Gorljiva‘ Priscille Shirer razotkrit ćete lukave i okrutne namjere neprijatelja u navedenim područjima. Kada znate na što vas često napada, znatćete i kako se pomoću gorljive, snažne i konkretne molitve – pobijediti neprijatelja.

Osnažite svoju vjeru

Kako autorica navodi u knjizi:  „Da sam ja tvoj neprijatelj, oslabila bih te i naglasila tvoje nesigurnosti kako bi one određivale način na koji doživljavaš sebe, kako bi te slabile i onemogućavale te da uzvratiš udarce, kako bi umanjivale tvoju slobodu i sprečavale te da budeš onakva kakvom te Bog stvorio. Dobro bih se pobrinula da nikada ne shvatiš što ti je Bog dao i da posumnjaš u Božju snagu u sebi”.

Molimo se gorljivo, pobijedimo neprijatelja jačom vjerom u Boga i ne dajmo neprijatelju šansu da nas napada!

Pomaže im da identificiraju deset najčešćih strategija koje neprijatelj upotrebljava protiv Božje snage u ženama protiv:

strasti,
fokusa,
identiteta,
obitelji,
samopouzdanja,
poziva i čistoće,
odmora,
zadovoljstva,
srca i
važnih odnosa.

Svako poglavlje razotkriva okrutne, lukave namjere neprijatelja u svim ovim područjima, priprema te i potiče da napišeš svoje gorljive molitvene strategije.

Vjerujte nam na riječ kada vam kažemo da ćete knjigu čitati iznova i iznova. Bit će vam najkorisniji alat u obrani protiv zloga.

Molitva, molitva i snažna, gorljiva molitva pomoći će vam da pobijedite napade zloga.

 

 

 

Za Book.hr priredila A. P.

 

 

Foto: Figulus

 

PREPORUKA! Knjiga Gorljiva – moj plan borbe za iskrenu, konkretnu i stratešku molitvu autorice Priscille Shirer. Autorica u knjizi pomaže prepoznati deset strategija koje neprijatelj najčešće koristi protiv Božje snage u nama te nas potiče na gorljivu molitvu. Više o knjizi možete saznati ovdje, a nabaviti je možete putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

 

 

 

 
Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh