Aktualnosti

NAGRADNA IGRA

Darujemo vam novo izdanje knjige „U Tvojoj prisutnosti“! Novo je izdanje broširano, ukrašeno zlatnom folijom i zlatnim rezom, ima zlatnu pokaznu traku, rundane uglove i u novom je formatu...

ovo je izdanje broširano, ukrašeno zlatnom folijom i zlatnim rezom, zlatnom pokaznom trakom, rundanim uglovima i u novom je formatu. 

Biblioteka Figulus objavila je novo izdanje svjetskog bestselera „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” autorice Sarah Young. Novo je izdanje broširano, ukrašeno zlatnom folijom i zlatnim rezom, ima zlatnu pokaznu traku, rundane uglove i u novom je formatu.

Kako do nagrade

Darujemo vam dvije knjige „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” u novom ruhu! Nagradna igra traje od 21. do 28. studenoga a sve što trebate učiniti je:

  1. Kliknuti ʽlikeʼ na FB stranicu Biblioteka Figulus (https://web.facebook.com/figulus.hr/).
  2. U komentaru označiti tri ili više prijatelja kako bi i oni mogli zaigrati.
  3. Podijeliti ovu objavu javno (public).

 

O knjizi

Knjiga nas uvodi u iskustvo prisnoga, osobnoga poznavanja Boga. Iz toga iskustva proistječe život koji možemo zvati životom u izobilju. Taj život ne ovisi ni o kakvim životnim okolnostima nego isključivo o našemu osobnom odnosu s Bogom. On je neprestano prisutan a mi smo kada to svjesno želimo biti. Ova je knjiga tu želju probudila u milijunima ljudi.

Knjiga „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” prevedena je na 29 jezika a englesko je izdanje prodano u više od 9 000 000 primjeraka! Za knjigu kršćanskoga sadržaja to je nevjerojatna brojka.

 

Napomena: Kako biste ušli među potencijalne dobitnike, trebate ispuniti sve uvjete.

Sretne dobitnike izvlačimo random sustavom putem aplikacije, i objavljujemo ih na našoj stranici na Facebooku.

Sretno! 😊

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh