Razno

ČUTI BOGA U SNOVIMA

UPOZORENJE U SNU: Zrakoplov je eksplodirao, a iz njega su se razasuli darovi… Ova nevjerojatna priča snažno pokazuje kako možemo djelovati zajedno s Duhom Svetim da bi se ostvarili Božji planovi na zemlji

Dannyjev san: Zrakoplov je eksplodirao, a iz njega su se razasuli darovi...

Foto: Unsplash, Philip Myrtorp


 

Kao što sam rekla, Danny je bio poslušan svojim snovima. Bio je obazriv na „male“ stvari i djelovao je po istini koju mu je Bog prenosio u njegovim noćnim viđenjima te je tako pokazao da mu se može povjeriti i veliko otkrivenje. Danny nije dopuštao da ijedna Božja riječ padne na tlo i Bog mu je htio dati više. Ali prvo je morao položiti ispit.

San o tragičnim zbivanjima 11. rujna

10. rujna 2001. Danny je imao viđenje kako zrakoplovi udaraju u zgrade i padaju u polje. On tada još nije dobro poznavao kako čuti Boga na taj način i nije znao što znači ono što je vidio. Sljedeći je dan vidio kako njegovo viđenje postaje tragična stvarnost dok je to sve gledao u vijestima.
Godine su prolazile i Danny je sve više postajao pravi prorok. Oduvijek je imao potrebne darove za to, ali trebalo mu je vremena da ih razvije i usavrši. Čitao je knjige i pohađao predavanja o vještini razumijevanja i tumačenja snova i viđenja te je stekao znanje.

Novi san

U noći 4. prosinca 2009. Danny je sanjao kako zrakoplov eksplodira, a iz njega su se razasuli darovi. U tom snu zrakoplov je trebao sletjeti u Detroit, ali nije onamo dospio. Budući da je Danny tada već znao kako Bog govori u snovima, odmah je ustao, probudio ženu i rekao joj što je sanjao te su zajedno molili. Tražili su od Boga da djeluje. Molili su za milost da zrakoplov i svi putnici u njemu ostanu čitavi. Cijelu su noć vapili Gospodinu za zaštitu i njegovu nazočnost u toj situaciji, da se onemoguće neprijateljski planovi i da se Gospodin proslavi.

Danny je slušao Božji glas i Bog je uslišao Dannyjevu molitvu i pomogao, a ostalo je povijest

Sljedeće su jutro gledali vijesti i doznali da je uhićen zloglasni bombaš, koji se je planirao ukrcati na zrakoplov za Detroit na Božić i u njemu aktivirati bombu skrivenu u donjem rublju. Sve se je doimalo kao san. Ali Danny je slušao Božji glas i Bog je uslišao Dannyjevu molitvu i pomogao, a ostalo je povijest, kako se kaže.
Ta nevjerojatna priča snažno pokazuje kako možemo djelovati zajedno s Duhom Svetim da bi se ostvarili Božji planovi na zemlji. „Ništa ne čini Jahve Gospoda da osnove svoje ne otkrije slugama svojim prorocima.“ (Am 3, 7) Zato moramo slušati savjet koji je svećenik Eli dao mladomu Samuelu: „Idi i lezi, a ako te zovne, ti reci: ‘Govori, Gospodine, sluga tvoj sluša.’“ (1 Sam 3, 9) Moramo biti spremni i očekivati glas s neba cijeli dan i cijelu noć!

Iz knjige „Čuti Boga u snovima” autorâ Marka Virklera i Charity Virkler Kayembe. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti u elektroničkom izdanju, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh