Osobni razvoj

I TO SAMO ZA DANAŠNJI DAN

Danas se odluči za jednu odluku, za jedan lagani trening u nekoj kreposti Sve se postiže vježbanjem i marljivim radom. Nisi sam, nisi sama, Otac bdije nad tobom

Danas se odluči za jednu odluku, za jedan lagani trening u nekoj kreposti

Foto: Unsplash, Annie Spratt

 

Danas se odluči za jednu odluku, za jedan lagani trening u nekoj kreposti. Uzmi samo jednu stvar, i to samo za današnji dan.

Za početak prepoznaj određenu manu, ali nemoj više gledati u nju, nego u krepost

Možda ćeš danas vježbati uzdržljivost prilikom uzimanja hrane. Možda će to biti vježbanje nekakve radne navike. Možda vježbanje dobrog i pozitivnog govora. Možda suočavanje s nekim strahom. Za početak prepoznaj određenu manu, ali nemoj više gledati u nju, nego u krepost, u ono suprotno od te mane ili nedostatka.

Sve se postiže vježbanjem i marljivim radom. Nisi sam, nisi sama, Otac bdije nad tobom

Dokle god gledaš u manu padat ćeš u očaj, ali čim se zagledaš u vrlinu, poput sportaša u zlatnu medalju, ti si već u pobjedničkom duhu. Sve se postiže vježbanjem i marljivim radom. Nisi sam, nisi sama, Otac bdije nad tobom. Briše ti znoj, dobacuje bočicu s vodom i bodri te na putu prema pobjedi.

Ako padneš, odmah ustani i nastavi dalje jer nema vremena za očajavanje. Svaka sekunda je dragocjena jer baš ona može biti odlučujuća za tvoju pobjedu. I zato hrabro naprijed!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh