Aktualnosti

SAMO NA: WWW.FIGULUS.HR

DANAS! Knjiga „Zašto Bog dopušta patnju?“ patera Pelanowskog snižena 30%!

OVOGA ČETVRTKA Knjiga „Zašto Bog dopušta patnju?“ patera Pelanowskog snižena 30%!

Foto: B.R.

 

Na našem web-shopu 3. rujna ostvarite popust od 30% na knjigu „Zašto Bog dopušta patnju?“ autora p. Augustyna Pelanowskog.

Čitajući ove stranice, otkrivamo svoju nutrinu

Znaš li uočiti povezanost između odbacivanja i kasnijih događaja, koji su ti omogućili duhovni razvoj? Znaš li zahvaljivati Bogu za „ljude-čudovišta”, za one koji su žderali tvoje osjećaje, gurali te na samo dno, iskorištavali te i zatvarali te u sebe? Nisi li upravo zahvaljujući njima naučio onu pravu molitvu te otkrio istinsku vezu s Bogom? Primjećuješ li da te samo životne oluje, bure, krizne situacije i događaji velike emotivne snage bude iz letargije, iz vegetirajućeg stanja i tako čine od tebe čovjeka, stavljaju tvoje noge na Božji put? Sotona, kako vidimo, ne samo da nas muči istinskim nemirima nego jednako tako i lažnim mirom. (…)

Iz knjige

AKCIJSKA CIJENA!

Ovu izvrsnu knjigu potražite ovoga četvrtka po sniženoj cijeni za samo 70 kuna (redovna cijena iznosi 100 kuna)! Popust možete ostvariti narudžbom preko našeg web-shopa (www.figulus.hr).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh