Razno

ZAGREB, CEKATE / PARK STARA TREŠNJEVKA 1

DANAS, 5. 5. U 18 SATI Prva doista interaktivna predstava za one koji čuju i one koji ne čuju! „Ovo je jedna odlična predstava koju preporučujem malima i velikima. Zove se Tužno pače, ali je zapravo Sretno pače! Morate doći vidjeti zašto“, kaže nam naša Sanja o ovoj izvrsnoj predstavi na govornom i znakovnom jeziku

Danas, 5. 5. u 18 sati na programu Cekatea – Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb – prva je doista interaktivna predstava za one koji čuju i one koji ne čuju!

Možete dovesti one od 4 do 8, ali nećete požaliti ni ako dođete i vi koji ste punoljetni!

Jednog dana u jednom radosnom dvorištu izlegne se pače, na opće oduševljenje životinja. Hm, ali u dvorištu nema patke. Tko će brinuti o pačetu? Kad se krila i papci slože, sve se može! Zobanje, plivanje, higijena, letenje pa čak i pričanje priča – pače će dobiti sve što mu treba. Međutim, koliko god zbrinuto i voljeno bilo, pače je jako tužno, a nitko ne zna zašto…

Tekst predstave: Simona Dimitrov Palatinuš

Režija: Vedran Komerički

Igraju: Tena Pataky i Filip Sever

Trajanje: 40 minuta

Cijena ulaznice: 4 eura

Ovaj projekt organizira Novi svijet, udruga za djecu i mlade i Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka u okviru projekta „Znak jednakosti“ financiranog od strane Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Predstava je nastala u partnerstvu s udrugom DLAN, koja glumcima u predstavi osigurava tečaj znakovnog jezika.

Tekst prof. Sanje Nikčević o tome možete pročitati na stranici Narod.hr: Kazališni feljton prof. dr. sc. Nikčević: Uz svjetski dan kazališta za djecu i mlade ili što nas može usrećiti? (I. dio).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh