Duhovnost

ČUTI BOGA U SNOVIMA Kako tumačiti snove (dva konkretna primjera) Dr. Mark Virkler, svjetski poznat govornik i pisac, opisuje svoja dva sna i njihovo tumačenje.

Kako tumačiti snove (dva konkretna primjera)

Primjeri tumačenja slika i prispodoba

Imao sam dva sna tijekom jedne noći i naučio sam kako slušati Božji glas, vidjeti Božja viđenja i zapisivati u dnevnik što mi Bog govori. Samo sam stavio svoj dnevnik uz jastuk i zamolio Boga da mi progovori te sam usnio nekoliko snova odmah prve noći.

Prvi san

Zaposlio sam se kao pazikuća. Bio sam u kući, uspinjao se stubama jašući na konju. Nakon uspona stubištem ušao sam u kupaonicu i uzeo sredstva za čišćenje.

TUMAČENJE

Pitanje: Na koji način imam novi posao?

Odgovor: Danas sam počeo slušati Božji glas, imati viđenja i voditi duhovni dnevnik.

Pitanje: Zbog čega se osjećam kao da jašem na konju po stubama?

Odgovor: Osjećam se čudno što dobivam poruke od Boga, imam viđenja i ostalo. Moram se prilagoditi na takav način života. Zasad se osjećam kao slon u staklarnici.

Pitanje: Kako će me to dovesti na vrh stubišta?

Odgovor: Slušanje Božjeg glasa i gledanje njegovih viđenja dovest će me na višu razinu hoda s Bogom.

Pitanje: Što znači da ću uzeti sredstva za čišćenje?

Odgovor: Slušanje Božjeg glasa očistit će neka područja u mojem životu.

Drugi san

Iste noći imao sam i drugi san:

Parkirao sam se na parkiralištu i ugasio auto. Međutim motor je i dalje radio te se je naposljetku zapalio.

TUMAČENJE

Pitanje: Što pokušavam isključiti a ne mogu?

Odgovor: Svoj analitički mozak, tako da ne mogu uključiti intuiciju da bih čuo Božji gas.

Dva navedena sna bave se onime što se je događalo u meni. Oni su me savjetovali i ohrabrivali, govoreći mi da, premda se osjećam čudno s obzirom na nove pojavnosti u mojem životu (slušanje Božjeg glasa, viđenja, vođenje dnevnika), ako nastavim s njima, to će me dovesti do bližeg odnosa s Bogom i pročistiti moj život. Snovi su mi također potvrdili da se moram potruditi isključiti analitičko razmišljanje, koje me je obuzelo i bilo bog u mojem životu tijekom mnogo godina.

Iz knjige Kako čuti Boga u snovima – kako razumjeti jezik kojim nam Bog govori noću autorâ dr. Marka Virklera i dr. Charity Virkler Kayembe

Dr. sc. Mark Virkler napisao je više od pedeset knjiga s temom o slušanju Božjeg glasa i duhovnog rasta. Utemeljitelj je zajednice „Služenje u zajedništvu s Bogom“ („Communion With God Ministries“ – www.CWGMinistries.org) i Sveučilišta „Christian Leadership“ (www.CLUOnline.com), na kojem je Božji glas u središtu sveg učenja. Virklerovo učenje o razvitku osobnog odnosa s Bogom i duhovnom liječenju prevedeno je na više od četrdeset jezika, a sudjelovao je i u osnivanju više od 250 crkvenih biblijskih škola diljem svijeta. 

Dr. sc. Charity Kayembe doktorirala je biblijske znanosti na Sveučilištu „Christian Leadership“. Angažirana je u zajednici „Služenje u zajedništvu s Bogom“, u kojoj zajedno sa svojim roditeljima djeluje duže od dvadeset godina. Njezin je životni poziv povezivanje neba i zemlje praktičnom duhovnošću u svakodnevnom životu vjernika. Svojim je mnogobrojnim međunarodnim aktivnostima dosegnula svaki kutak Zemlje te je posjetila više od pedeset zemalja, na svim kontinentima. Sa svojim mužem živi u državi New York.  

[POZIVAMO] Mali tečaj kršćanskog tumačenja snova u Zagrebu (27. i 28. studenog) i Puli (29. i 30. studenog)!

Voditelji tečaja autori su knjige „Kako čuti Boga u snovima”.
Tečaj organizira Ustanova Kristofori.

Mjesto i datum

Zagreb – Zagrebački velesajam, dvorana Brijuni: 27. i 28. studenog 2017., od 18,30 do 21,30 sati

Pula – Hosana Pula, Krležina 39: 29. i 30. studenog, od 18,30 do 21,30 sati

Teme predavanja na tečaju oba su dana iste.

Kotizacija (trošak prijevoza, hotela, dvorane, honorara, prijevoda) u Zagrebu iznosi 100 kn po danu. Zbog ograničenog broja mjesta u dvorani Brijuni (200), karte možete kupiti na našem web shopu, putem e-maila ([email protected]), te pozivom na broj mobitela: 095/206-5421 ili telefona: 048/210-104. U Puli će se sakupljati dobrovoljni prilog.

Vjerujemo da će ono što ćete čuti i naučiti na tečaju biti velik blagoslov, i vama, ali i onima kojima ćete imati priliku pomoći da razumiju svoje snove!

Priredila Martina Vidaković; Book.hr

Najčitanije

Na vrh