Duhovnost

U TVOJOJ PRISUTNOSTI

Čuj me kako tvojem nemirnom srcu govorim: „Mir tebi. Utihni” „Bez obzira što se dogodilo, nikada te neću ostaviti ni napustiti.“

MEDITACIJA Čuj me kako tvojem nemirnom srcu govorim: „Mir tebi. Utihni”

Foto: Shutterstock

 

Ne boj se jer ja sam s tobom. Čuj me kako tvojem nemirnom srcu govorim: „Mir tebi. Utihni.” Bez obzira što se dogodilo, nikada te neću ostaviti ni napustiti. Neka se ta sigurnost upija u tvoj um i u tvoje srce, dok te ne prepuni radošću. Kad bi se zemlja zaljuljala i bregovi rušili u more, ti se ne trebaš bojati!

Neka Sveto pismo prožme tvoj um i tvoje srce, i hodit ćeš putem života nepokolebljivo

Mediji neprestano objavljuju loše vijesti: za doručak, za ručak, za večeru. Razboljet ćeš se ako ih stalno pratiš. Umjesto da se fokusiraš na slušanje nestalnih, prevrtljivih emisija koje imitiraju novosti, namjesti ‘stanicu’ na živu Riječ – na Onoga koji je uvijek isti. Neka Sveto pismo prožme tvoj um i tvoje srce, i hodit ćeš putem života nepokolebljivo. Iako ne znaš što te čeka sutra, možeš biti siguran u ono što te čeka na tvojem krajnjem odredištu. Ja ću te držati za ruku, i zatim te uzeti u svoju slavu.

 

Marko 4,39; Ponovljeni zakon 31,6; Psalam 46,2; Psalam 73,23-24

Iz knjige „U Tvojoj prisutnosti“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

VELIKI POPUSTI! Do 18. prosinca 2022., knjigu možete nabaviti po sniženoj cijeni za 105 umjesto 150 kunaovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh