Vijesti

„NE“ POBAČAJU

Crtež koji prikazuje tragediju pobačaja postao hit na internetu U svijetu se godišnje učini oko 56 milijuna pobačaja. Premda je stopa pobačaja u razvijenim zemljama u padu, u zemljama u razviju ona i dalje raste. Ovaj crtež sa snažnom porukom prošlog je tjedna bio pravi hit na društvenim mrežama…

Crtež koji prikazuje tragediju pobačaja postao hit na internetu

Ovaj crtež sa snažnom porukom prošlog je tjedna bio pravi hit na društvenim mrežama, prenosi ChurchPOP.

Crtež prikazuje fetus koji se uhvatio za nit vezanu s majčinim srcem, dok je pokušavao pobjeći od oštrih instrumenata u njezinoj utrobi.

Na temelju natpisa u donjem desnom dijelu crteža, čini se da crtež potječe s Facebook stranice „NO al aborto, SI a la VIDA“ („Ne pobačaju, da životu“).

„Ne mogu podnijeti koliko je to tragično“, napisao je jedan od komentatora.

„Ovo je slika koja me je najviše uznemirila od svih koje sam vidio u 40 godina kirurške prakse. Hvala što ste objavili ovaj crtež“, napisao je još jedan.

U svijetu se godišnje učini oko 56 milijuna pobačaja. Premda je stopa pobačaja u razvijenim zemljama u padu, u zemljama u razviju ona i dalje raste. Vjerujemo da će ovaj crtež pomoći u podizanju razine svijesti o tome što pobačaj uistinu predstavlja. Život je najvrjedniji dar koji možemo primiti.

Vedrana Prka; Book.hr

Foto: ChurchPOP

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh