Vijesti

„NE“ POBAČAJU

Crtež koji prikazuje tragediju pobačaja postao hit na internetu U svijetu se godišnje učini oko 56 milijuna pobačaja. Premda je stopa pobačaja u razvijenim zemljama u padu, u zemljama u razviju ona i dalje raste. Ovaj crtež sa snažnom porukom prošlog je tjedna bio pravi hit na društvenim mrežama…

Crtež koji prikazuje tragediju pobačaja postao hit na internetu

Foto: Facebook

 

Ovaj crtež sa snažnom porukom prošlog je tjedna bio pravi hit na društvenim mrežama, prenosi ChurchPOP.

Crtež prikazuje fetus koji se uhvatio za nit vezanu s majčinim srcem, dok je pokušavao pobjeći od oštrih instrumenata u njezinoj utrobi.

Na temelju natpisa u donjem desnom dijelu crteža, čini se da crtež potječe s Facebook stranice „NO al aborto, SI a la VIDA“ („Ne pobačaju, da životu“).

„Ne mogu podnijeti koliko je to tragično“, napisao je jedan od komentatora.

„Ovo je slika koja me je najviše uznemirila od svih koje sam vidio u 40 godina kirurške prakse. Hvala što ste objavili ovaj crtež“, napisao je još jedan.

U svijetu se godišnje učini oko 56 milijuna pobačaja. Premda je stopa pobačaja u razvijenim zemljama u padu, u zemljama u razviju ona i dalje raste. Vjerujemo da će ovaj crtež pomoći u podizanju razine svijesti o tome što pobačaj uistinu predstavlja. Život je najvrjedniji dar koji možemo primiti.

Vedrana Prka; Book.hr

Foto: ChurchPOP

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh