Svjedočanstva

SNAŽNO SVJEDOČANSTVO

COLLEEN WILLARD Na Svetoj Misi u crkvi svetog Jakova u Međugorju ozdravila sam od raka mozga 2001. godine Colleen je dijagnosticiran tumor na mozgu koji ni jedan liječnik nije htio operirati jer je bio prevelik. Bila je osuđena na agoniju, na bolove i skoru smrt. No 2003. otišla je u Međugorje, i na Svetu Misu u župnu crkvu... »Colleenino ozdravljenje treće je koje se dogodilo u Međugorju«, kaže fra Petar Ljubičić o ovome čudesnom svjedočanstvu koje je prevedeno na 92 svjetska jezika. I mi ga s radošću donosimo na našem portalu kako bi što više ljudi čulo za ozdravljujuću Gospodinovu prisutnost u svetoj Euharistiji! Dijelite ga dalje

Na Svetoj Misi u crkvi svetog Jakova u Međugorju ozdravila sam od raka mozga

Foto: Screenshot; LTV


 

Amerikanku Colleen Willard iz Chicaga, po zanimanju učiteljicu, 2001. godine počela su mučiti leđa. Uskoro nije mogla ustati iz kreveta. Svaki dodir izazivao joj je velike i nepodnošljive bolove.

Colleen je ubrzo operirana. Liječnik joj je rekao da će se nakon šest tjedana potpuno oporaviti, ali to se nije dogodilo. Iako su liječnici kazali da je operacija uspjela, ona je i dalje trpjela snažne bolove. Nedugo zatim pretrage su pokazale da ima tumor na mozgu.

»Pitala sam se što sam učinila; odrasla sam u katoličkoj obitelji; zašto mi se to događa, kako ću se s tim nositi…«

»Ne, to se nama ne događa« ‒ bila je prva reakcija Colleen, njezina supruga Johna i njihove djece. »Pitala sam se što sam učinila; odrasla sam u katoličkoj obitelji; zašto mi se to događa, kako ću se s tim nositi… Suprug i ja smo se odlučili posavjetovati i s drugim liječnicima kako bismo dobili drugo mišljenje. No, i ono je glasilo da me ne mogu operirati jer je tumor prevelik.«

Colleen je pokušavala u još brojnim bolnicama, no svi su im govorili isto. Tada su odlučili otići u kliniku u Minnesoti, gdje su joj otkrili i druge bolesti.

Za nju se brinuo sin dok je suprug radio. Jedinu utjehu Colleen je nalazila u molitvi.

Kad je prvi put čula za Međugorje, u sebi je osjetila veliku želju da pođe onamo

Kad je prvi put čula za Međugorje, u sebi je osjetila veliku želju da pođe onamo. »Ne želim ići u Međugorje da bih ozdravila«, govorila je, »nego da na tom svetom mjestu iskusim nazočnost Djevice Marije«.

Obitelj je žarko molila da im Bog podari tu milost da odu u Međugorje, no pojavile su se prepreke.

»Tada sam se«, pripovijeda Colleen, »sjetila da u Chicagu djeluje svećenik koji je poznat po tome što jasno čuje Gospodina Isusa. Rekla sam svom suprugu: „Ako Gospodin tom svećeniku kaže da trebamo ići u Međugorje, znat ću da je to Božja volja“. Taj svećenik nije znao ništa o našim željama i planovima. Sljedećeg jutra u 9 sati zazvonio je telefon. Bio je to taj svećenik. Rekao je: „U jutarnjoj molitvi Gospodin mi je rekao da te nazovem i kažem ti: ‘Da, Bog želi da odeš u Međugorje. To je Božja volja i Gospina želja. Kada budeš tamo, odmarat ćeš se na brdima.“

Kazala sam mu: „Ali oče, liječnici mi ne žele dati dopuštenje za putovanje.“ „Vi imate i jednog doktora Poljaka, zar ne?“ upitao me je tada, iako to nije mogao znati. Odgovorila sam potvrdno. „Nazovi ga“, nastavio je, „on će ti dati dopuštenje.“

Tako je i bilo.«

U tom je trenutku osjetila da je nešto bocka u nogama i da se s njom nešto događa. Pri kraju Mise znala je…

Ukratko, Colleen je s velikom radošću stigla u Međugorje. Bilo je to 2003. godine.

Sutradan je, u kolicima, bila s drugim hodočasničkim skupinama kod jedne vidjelice, koja je zagrlila Colleen i za nju molila. Poslije susreta ona i suprug otišli su u crkvu sv. Jakova na Svetu Misu.

Za vrijeme Svete Mise, prije nego što je svećenik izmolio molitvu pretvorbe, Colleen je iznenada čula riječi Djevice Marije: „Kćeri moja, potpuno se predaj Bogu Ocu! Posve se predaj Duhu Svetomu, mom Zaručniku! Predaj se mome Sinu Isusu! Predaj se sada posve!“ Odgovorila je: »Da, predajem se potpuno i posve! Sve na slavu Neba, sve na slavu Božju!«

U tom je trenutku osjetila da je nešto bocka u nogama i da se s njom nešto događa. Pri kraju Mise znala je da je ozdravila. Ustala je iz kolica i mogla je iz crkve izići sama, bez ičije pomoći.

»4. rujna 2003. supruga i ja bili smo prvi put na Brdu ukazanja. Dan ranije Colleen je bila ozdravila, i na mjesto blagoslovljeno ukazanjima Kraljice Mira popela se bez poteškoća.«

»Colleenino ozdravljenje treće je koje se dogodilo u Međugorju«, kazao je fra Petar Ljubičić

Po povratku u Ameriku, Colleen je otišla svom liječniku, koji je nakon temeljitih pretraga, u čuđenju potvrdio da je ozdravila.

»Colleenino ozdravljenje treće je koje se dogodilo u Međugorju«, kazao je fra Petar Ljubičić o ovom, jednom od zapaženijih plodova Međugorja!

„Želim da prisutnost moje Majke, i moja ozdravljujuća prisutnost u svetoj Euharistiji, budu poznati diljem svijeta“ (Isus)

Svećenik iz Chicaga koji je Colleen rekao da mu je Isus kazao neka joj poruči da želi da ode u Međugorje, posvjedočio je da je poslije upitao Isusa zašto je odabrao Međugorje za njezino ozdravljenje. Gospodin mu je odgovorio: „Zato što želim da prisutnost moje Majke, i moja ozdravljujuća prisutnost u svetoj Euharistiji, budu poznati diljem svijeta“.

Colleen je sa suprugom Johnom posjetila Međugorje prošle godine, tijekom Mladifesta, gdje je okupljenima ispričala svoje svjedočanstvo. U cijelosti ga možete poslušati u nastavku:

 

O tome što je Sveta Misa, kako u njoj sudjelovati djelatno i plodonosno… možete čitati u knjizi „Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu“ autora Josipa Lončara.

Treće izdanje prošireno je dodatnim pripremama te dolazi u novom ruhu – džepnih je dimenzija i privlačnoga dizajna.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh