Evangelizacija

MJESEČNIK BOOK

Čitao bi ‘Book’, a ne možeš si ga priuštiti? Ili želiš nekome pokloniti pretplatu? Javi nam se!

Foto: T.T./M.V.

 

Prije nekoliko godina nam je na jednom od naših susreta prišao jedan gospodin i u prolazu rekao: „Slučajno sam naletio na Book. Spasio mi je život…“

Nismo se uspjeli snaći, a već je otišao!

No, taj lijepi susret, koji nas je duboko ganuo, potaknuo nas je da pokrenemo ovu akciju.

Ne možeš si priuštiti pretplatu na „Book“? Javi nam se!

Naime, ima puno ljudi koji bi rado čitali „Book“, a ne mogu si ga priuštiti. Ovim putem ih pozivamo da nam se jave, a mi ćemo im rado pokloniti pretplatu!

Htio bi nekome pokloniti pretplatu? Javi se!

I sam „Book“ ovisi o našim donatorima koji svojim donacijama omogućuju da možemo podmiriti tekuće troškove i plaće. Stoga ovim putem također pozivamo i vas koji ćete čitajući ovaj tekst, u srcu osjetiti poticaj da nekome poklonite pretplatu!

Kako to učiniti?

Vrlo je jednostavno.
Javite nam se mejlom ([email protected]) ili telefonom (095/388-6131) i mi ćemo vašu poklon-pretplatu proslijediti onome tko nam se javi da želi čitati „Book“, no nije u financijskoj mogućnosti da se pretplati.

Možda i ti poznaješ nekoga koga bi „Book“ potaknuo da razmisli o svom životu, i htio bi mu „Bookom“ u tome pomoći? ‘Riskiraj’. Javi nam se i sve ćemo se dogovoriti!

„Što ste učinili jednomu od ove moje najmanje braće, to ste učinili meni.“
Isus

Prelistaj novi Book

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh