Aktualnosti

OD 8. TRAVNJA DO 17. SVIBNJA

Četrdesetnica svetim arkanđelima za „Hod za život“

Četrdesetnica sv. arkanđelima za „Hod za život“

Organizatori „Hoda za život“ u Rijeci pozivaju sve da se uključe u zajedničku molitvu četrdesetnice sv. arkanđelima – Mihaelu, Gabrijelu i Rafaelu, koja započinje 8. travnja a završava 17. svibnja 2019. godine.

Građanska inicijativa koja djeluje u okvirima Udruge Malaika, organizira „Hod za život“ u Rijeci u sklopu nacionalnog Hoda koji će se istovremeno odvijati u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Zadru. „Hod za život“ je miroljubivi hoda građana kojim se želi naglasiti važnost potpore životu kao temeljnom pravu čovjeka, a ove godine održat će se pod sloganom „Zaštitimo nerođenu djecu, najugroženiju manjinu u Hrvatskoj“.

Prema sadašnjim planovima okupljanje povorke trebalo bi biti u 10 sati na Trgu bana Jelačića te se potom kreće prema ulici Ante Starčevića, a zatim Korzom sve do kraja ruta koji će biti na Trgu 128. Brigade Hrvatske vojske, gdje će sudionici ostati u zajedničkom slavlju i druženju uz glazbeni program kojeg predvodi Marko Vukes i bend „Share love with others“.

Ako želite da vam organizatori dnevne molitve i litanije pošalju putem vibera ili what’s app-a na vaš broj mobitela, javite nam se porukom na broj: 098 505 470.

Oni koji to žele i u mogućnosti, rad udruge mogu podržati i donacijom:

Udruga Malaika, Simonettieva 7, 51 000 Rijeka

OIB: 63613287584

IBAN: HR9423600001102759765

Svrha uplate: „Hod za život Rijeka“

Model: 00 ili 99

Poziv na broj: 18052019

 

Molitve svetim arkanđelima možete pronaći ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh