Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO DAVIDA ARIASA

Četiri je godine bio u sotonističkoj sekti, a onda se odlučio vratiti u Crkvu „Zlo ne voli kada netko moli krunicu!”, rekao je čovjek koji je četiri duge i mračne godine proveo u sotonističkoj sekti…

Četiri je godine bio u sotonističkoj sekti, a onda se odlučio vratiti u Crkvu

David Arias rođen je u Ciudad de Méxicu. Kada je imao 16 godina preselio je u Kaliforniju gdje su ga prijatelji iz škole upoznali s poznatom okultnom igrom ouija i pozvali ga na prizivanje demona na groblju.


Iako je odrastao u katoličkoj obitelji, David kaže da se nije slagao sa svojom obitelji. Sam sebe opisuje kao „problematičnu” osobu. S obzirom na krhke temelje koje je imao u vjeri, novim prijateljima u Kaliforniji nije trebalo dugo da ga nagovore da sudjeluje na tajnim zabavama koje su uključivale sve vrste seksualnog promiskuiteta i neograničenu konzumaciju alkohola i droga.

Tajna grupa

Također im nije dugo trebalo da ga pozovu da postane član zatvorene grupe koju su nazivali „Crkvom Sotone”. U toj je grupi bilo ljudi svih uzrasta, nacionalnosti i društvenih slojeva – od onih koji su bili odjeveni u crno i bojali oči i usne u crno, do onih koji su se, prema Davidu, činili kao liječnici, pravnici, inženjeri…

Sa 16 godina, David je bio jedan od najmlađih članova. Grupa je pažljivo izbjegavala policiju i prijetili su smrću onim članovima koji razotkriju njihovu praksu. Četiri duge godine bio je u sekti.

Povratak Bogu

No, Davida je, kako kaže, „unutarnja praznina” dovela do toga da napusti takav stil života i da se vrati Bogu i svojoj katoličkoj vjeri. Nakon što se vratio na stari put, David se oženio, dobio djecu i počeo aktivno sudjelovati u životu svoje župe. Podijelio je s drugima svoju mračnu prošlost, posebice s hispanskom zajednicom u Kaliforniji.

Danas inzistira na tome da roditelji svjesno prate svoju djecu jer ona lako mogu doći do štetnih stvari. Osim toga, preporuča odlazak na svetu misu, redovitu ispovijed i molitvu krunice. Posebno je naglasio: „Krunica je moćna. Zlo ne voli kada netko moli krunicu!”

Izvor: misija.slobodnadalmacija.hr

Priredila Vedrana Prka

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh